Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 9 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Spannender dan zondag zal de Formule 1 niet snel meer worden


Wie een slotweekend als dit van het Formule 1-seizoen zou hebben bedacht, kan een uitstekende thrillerschrijver worden. De race der races met twee rivalen die exact gelijk in punten staan. Met TOTO
kijken we vooruit op wat we moeiteloos het sportduel van het jaar kunnen noemen.

Maak de Formule 1 nóg spannender

De laatste race van het seizoen, met de twee racerivalen beiden op 369,5 punten zal in Abu Dhabi in het donker worden verreden (Nederlandse tijd 14 uur). Dat geeft het surrealistische beeld van een science fiction film. En alsof het allemaal niet spannend genoeg is, kun je de race voor jezelf nog enerverender maken door bij TOTO te wedden op de uitslag. Wint Verstappen de race, dan krijg je 3,30 keer je inzet terug en heeft Verstappen tevens het wereldkampioenschap te pakken. Gaat Hamilton als eerste de finish over, dan is de quotering 1,54. Hamilton is dus favoriet bij de bookies.

Het Yas Marina circuit in Abu Dhabi is al vaker het toneel geweest van de laatste Formule 1 race van het seizoen, maar vaak stond er dan niet zoveel meer op het spel wat betreft het wereldkampioenschap. Hoe anders is dat nu! Het circuit kent enkele aanpassingen ten opzichte van andere jaren. Aan de bochten is het een en ander veranderd waardoor het makkelijker zou moeten zijn om in te halen.

Klein voordeel voor Verstappen

Hoeveel Formule 1-kenners heeft dit land inmiddels al? We schreeuwen wat af tegen de stewards, we weten de regels veel beter dan de FIA. En hoezo reed Verstappen op andere banden dan Hamilton afgelopen zondag? Was dat wel zo slim van Red Bull? Maar wie van al die kenners durft de winnaar van de razend spannende zondag te voorspellen?

Voor de fans van Verstappen is er een klein lichtpuntje. Mochten zowel Verstappen als Hamilton de finish niet halen – en dat is gezien de wild-west taferelen van de laatste race niet eens ondenkbaar – dan is Verstappen kampioen op basis van de meeste gewonnen races. Durf jij je geld erop te zetten? En als zij de finish niet halen, wie wint dan de race? Misschien wel de zo stoïcijnse Fin Valtteri Bottas in zijn laatste race voor Mercedes in de Formule 1. Dat zou je dan maar liefst 12,75 keer je inzet opleveren.

Het mooie is dat jij al jouw kennis nu kunt omzetten in dikke winst voor jezelf! Je kunt met TOTO nu zelfs tijdens de race live meespelen. Dus dan kun je mooi even afwachten wat de tactiek van de teams zal zijn en welke (banden)keuzes er worden gemaakt. En wie duikt er als eerste de pitstraat in? Voorspel het goed en jij bent in ieder geval al winnaar. Wie nog geen account heeft om mee te spelen, kan dat hier eenvoudig aanmaken.

Kortom; er valt geld te verdienen en we krijgen een nu al historische race te zien. Het moet wel heel gek lopen wil de Formule 1 ooit nóg spannender worden dan aanstaande zondag.

Speel bewust 18+

In samenwerking met TOTO

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.