Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Eric Cartman als volwassen rabbijn in South Park: Post Covid 2

Eerder las je al over de special South Park: Post Covid, die sinds 25 november te streamen is op Paramount+. Nu is er alweer een opvolger aangekondigd, met een grote rol voor de volwassen rabbijn Eric Cartman.

De opvolger, vanaf 16 december te streamen via Paramount+, heet South Park: Post Covid: Covid Returns.

Eerste promo South Park: Post Covid: Covid Returns

South Park: Post Covid (deel 1) speelt zich 40 jaar na de gebeurtenissen in de traditionele show af, in de nasleep van de pandemie. Ondanks dat hij uit South Park is verhuisd, wordt Stan na de vermeende dood van Kenny teruggeroepen. Kenny had een succesvolle carrière als natuurkundige, en een ontbrekend onderzoek zou de sleutel zijn tot het ontrafelen van de oorsprong van de uitbraak van de pandemie. Ze gaan op zoek, en de special eindigt met de cliffhanger “we’re from the future“.

Nu is er een eerste promo van South Park: Post Covid 2. En daarin lijken Stan, Kyle en Cartman inderdaad te gaan tijdreizen, iets wat de cliffhanger uit deel 1 al deed vermoeden.

Cartman als rabbijn en reizen door de tijd

“Als Stan, Kyle en Cartman gewoon samenwerken, zouden ze terug in de tijd kunnen gaan om ervoor te zorgen dat Covid nooit heeft plaatsgevonden”, luidt het bijschrift van de promo.

Hierboven zie je een fragment uit het eerste deel van de special South Park: Post Covid. Daarin is Eric Cartman, die altijd zoveel harde grappen maakte over joden, al te zien als volwassen rabbijn. In deel 2 gaat hij vanuit die rol terug in de tijd. Verder is er over het plot nog niet veel bekend. Vermoedelijk heeft Butters, wiens alterego Professor Victor Chaos is, in ieder geval een grote rol. Lees hier meer.

South Park Post Covid covid returns, stan, kyle, cartman, tijdreizen
“We’re from the future” (Afbeelding: Paramount)

South Park: Post Covid: Covid Returns is vanaf 16 december te streamen via Paramount+, een streamingdienst die nog niet in Nederland beschikbaar is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.