Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 24 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

South Park-fans los op skinny Cartman in first look obesitas-special

Er komt weer een geniale South Park-special aan, ditmaal met obesitas centraal. Ozempic, het celeb-afslankmiddel van nu, heeft zijn greep op de ineens magere Eric Cartman. Fans kunnen niet wachten en gaan los op de first look.

Naast de geniale standaard seizoenen komen er de laatste jaren ook bijzonder veel South Park-specials uit. Zo veranderden de schooljongens laatst in meisjes, werd Onlyfans op de hak genomen en waren er meerdere Covid-specials. Ja, dit zijn gouden tijden voor satirische televisiemakers, al is de werkelijkheid tegenwoordig zo absurd dat het soms bijna onmogelijk is om het te karikaturiseren.

Skinny Cartman op Ozempic in obesitas-special

Het wordt massaal gepromoot op TikTok, Hollywood is verslaafd en de mensen die het écht nodig hebben vissen naast het net. Ozempic is bedoeld als medicijn voor mensen met diabetes type 2, maar staat vooral bekend als wondermiddel om af te vallen. Meer ingrediënten zijn niet nodig voor een South Park-special met de naam The End of Obesity.

Als Cartman in de obesitas-special geen toegang krijgt tot het levensveranderende medicijn Ozempic, komen de kinderen uit South Park in actie. Kyle, Stan, Butters en Kenny worden gerekruteerd om hem te helpen. In de teaser is te zien hoe ze gekleed in labjassen en brillen experimenten uitvoeren om hem voor te bereiden.

South Park-fans in extase na first look

In de eerste trailer zagen we het hilarische pestjoch nog in zijn gebruikelijke vorm, maar nu is er de first look van een skinny Cartman. En fans gaan los op X (voormalig Twitter).

afvallen cartman ozempic obesitas special south park the end of obesity
(Afbeelding: Paramount)

WEIGHT A MINUTE. AN ACTUALLY SKINNY CARTMAN“, schreeuwt een van de vele reageerders. “Eric op Ozempic ziet er zo raar uit gast, absoluut traumatiserend”, reageert een ander. En zo kun je nog een half uurtje door scrollen of het verderfelijke maar stiekem vermakelijke social media-platform. Veel fans zeggen vooral niet te kunnen wachten op de “f**king amazing” obesitas-special van South Park.

The End of Obesity via Paramount+ naar Prime Video

South Park – The End of Obesity is vanaf 25 mei 2024 te streamen via de Amerikaanse streamingdienst Paramount+, waar je alleen gebruik van kunt maken met een VPN. Binnenkort is de obesitas-special ook in Nederland te streamen, via Amazon Prime Video.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.