Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 21 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

De jongens zijn nu vrouwen in geniale nieuwe South Park-film

South Park: Joining the Panderverse veegt de vloer aan met zowel anti-woke als doorgeslagen Disney-diversiteit. Eric Cartman en kornuiten zijn ineens volwassen vrouwen en AI speelt een grote rol. De geniale nieuwe film is nu te streamen op Amazon Prime Video. Een ouderwetse must-see!

De makers van de satirische tekenfilmserie South Park hebben de afgelopen jaren een aantal heerlijke specials gemaakt, die een even hilarisch als pijnlijk beeld geven van de huidige tijdsgeest. Zo kwamen gedurende de pandemie de hilarische korte films Post Covid en Post Covid 2 uit. Maar inmiddels is er, en dan hebben we het even niet over de grote oorlogen van nu, een andere maatschappij ontwrichtende dreiging: kunstmatige intelligentie dan wel AI.

South Park: Joining the Panderverse

De nieuwe film van Trey Parker en Matt Stone heet South Park: Joining the Panderverse. De zeer verontrustende dromen van Eric Cartman voorspellen het einde van het leven dat hij kent en waarvan hij houdt. De volwassenen worstelen ook met hun eigen levensbeslissingen, nu de komst van AI hun wereld op zijn kop zet.

Het briljante van de nieuwe South Park-film Joining The Panderverse zit hem in het vermogen van Matt Stone en Trey Parker om alle kanten van een beladen cultureel debat op de spits te drijven. In 47 minuten maken ze de luiheid van Disney en de algemene luiheid van symbolische diversiteit met de grond gelijk. Tegelijkertijd worden anti-woke YouTubers, die al hun tijd besteden aan klagen over diversiteit, op briljante wijze in hun hemd gezet.

Eric Cartman en co zijn volwassen vrouwen

Goed, Eric Cartman en de andere bekende jongens uit South Park zijn volwassen vrouwen in Joining the Panderverse. Veel meer gaan we niet verklappen over deze geniale film, waarin de vloer wordt aangeveegd met doorgeslagen fanatici uit alle kampen.

(Afbeelding: Paramount)

South Park: Joining the Panderverse is nu te streamen via Amazon Prime Video.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.