Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Stan, Kyle en Cartman zijn volwassen in South Park: Post Covid

Een van de sterke elementen in South Park is dat kinderen wijzer zijn dan volwassenen. Maar in de Post Covid-special zijn Stan, Kyle, Cartman en Kenny volwassen. En dat betekent dat er een heel eind is vooruit gespoeld in de toekomst. “Ze hebben de pandemie overleefd, maar zullen nooit meer hetzelfde zijn.”

Vorig jaar werd de hilarische South Park: Pandemic Special genomineerd voor een Emmy Award. De special was de 308ste aflevering van de satirische tekenfilm van Trey Parker en Matt Stone. Nu komt er een opvolger, die onder fans een shock teweeg zal brengen. Niets is na de pandemie meer hetzelfde.

Eerste trailer South Park: Post Covid

In de eerste trailer zie je alvast hoe Stan en Kyle er als volwassenen uitzien. De teaser laat zien dat ze opnieuw moeten samenwerken om een nog niet geopenbaard probleem op te lossen.

Naast het feit dat we Stan en Kyle zien als volwassen mensen, is ook Stans vader Randy Marsh ‘post Covid’ zichtbaar ouder geworden. “Het is geen special, maar een exclusief evenement”, zegt Randy Marsh in de trailer, verwijzend naar de South Park: Pandemic Special.

Volwassen Stan en Kyle

Naast de trailer verscheen er nog een teaser op het Instagram-account van South Park. “Wat is er gebeurd met de kinderen die de pandemie hebben doorstaan? Stan, Kyle, Cartman en Kenny hebben het overleefd, maar zullen Post Covid nooit meer hetzelfde zijn.”

South Park: Post Covid, met de volwassen kinderen en bejaarde volwassenen, is vanaf 25 november (Thanksgiving) te bekijken via de streamingdienst Paramount+. Voorlopig is de dienst nog niet in Nederland beschikbaar, maar een internationale uitrol staat wel op de planning. Lees hier meer over de ‘Netflix-killer’ met meer dan 30.000 films en afleveringen.

Pandemic Special gratis te streamen

De Pandemic Special kun je inmiddels gratis streamen via de officiële website.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.