Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 12 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze smartphone schiet zelfs op grote hoogte spectaculaire plaatjes

Oké, je smartphone de stratosfeer in sturen, ga jij vast niet doen. Maar je weet ook: als een telefoon op grote hoogte harde wind en kou trotseert en nog zulke vette foto’s maakt, zit het hier op aarde helemaal goed.

Je moet het maar bedenken: een gloednieuwe smartphone in een module met touwtjes aan een weerballon hangen en omhoog laten vliegen. De makers van de nieuwste OnePlus – de 10 Pro5G – tilden hun paradepaardje letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Niet zo’n vreemde keuze; de beroemde maker van de dikke cameralenzen op het apparaat fotografeerde al eens in de ruimte.

horizon 1 OnePlus
Bron: OnePlus

Avonturen op de maan

Op de 10 Pro5G zit een tweedegeneratiecamera van Hasselblad voor mobiele telefoons. De camera van dit merk maakte als eerste foto’s op de maan tijdens de historische ruimtemissie van de Apollo 11 in 1969. Hasselblad werd destijds geselecteerd vanwege de betrouwbare kwaliteit. 

Die beeldkwaliteit zit dus ook gewoon op de OnePlus en om dat te demonstreren, ging de 10 Pro5G 38.000 meter de stratosfeer in om de perfecte foto’s van de horizon te maken. Zorgvuldig verpakt natuurlijk, maar dan nog: de smartphone kreeg op grote hoogte windsnelheden van 200 km/u en temperaturen tot min 60 graden te verduren. Via een speciaal ontwikkelde app om het toestel op afstand te bedienen, konden de foto’s van de horizon op het juiste moment worden gemaakt. 

horizon 2 OnePlus
Bron: OnePlus

Meer dan een miljard kleuren

Bewijs genoeg dus dat dit een top of the bill camera is. En laten we eerlijk zijn, tegenwoordig is dat ook een van de belangrijkste vereisten die je stelt aan een smartphone. 

De 10 Pro5G heeft nog een nieuw snufje dat het hart van de amateurfotograaf sneller doet kloppen, OnePlus Billion Color Solution. De smartphone heeft echt het ultieme camerasysteem om nog natuurlijkere en fijnere kleuren – meer dan een miljard – op je scherm te toveren.

Bron: OnePlus

Ultrasnel laden 

Als je nog niet overtuigd bent door de camera, is dit wat alle twijfel wegneemt: voor de 10 Pro5G creëerde OnePlus een batterij die ultrasnel laadt. In 15 minuten laad je de telefoon zo ver op dat je weer een uur of 15 vooruit kunt. 

En ben jij een gamer? Deze smartphone is ontworpen voor gamers, met ultranauwkeurige besturing en minder vertraging. Dus een nog grotere kans dat je beter speelt (tot 4 uur lang) en je concurrenten echt allemaal verslaat.

In samenwerking met OnePlus

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.