Sjors Dulk
Sjors Dulk Liefde & Seks 11 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Seks op de camping: de liefde bedrijven in een tentje doe je zo

We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat het experimenteren met nieuwe locaties om seks te hebben erg spannend en gezond is. De bank, een kleedhokje, in de auto of een sauna: you name it. Maar heb je wel eens gedacht aan een knusse tent? Kamperen kan op zichzelf al leuk zijn, maar hoe doe je dit? Wij geven je de beste tips voor een goede ervaring.

1. Neem anti-muggenspray mee

Het hangt er natuurlijk vanaf waar en wanneer je jullie tentje neerzet, maar anti-muggenspray is altijd handig om mee te nemen. Muggen (en andere insecten) vinden tenten heerlijke optrekjes en blijven er graag hangen om je lek te prikken. Niet heel erg opwindend, zo’n muggenbult, dus smeer je in!

2. Zorg voor genoeg frisse lucht

Het is geen geheim dat het in een tentje erg heet en vochtig kan worden. Een beetje steamy is prima, maar je wil natuurlijk niet dat het uit de hand loopt. Rits daarom je binnentent ietsjes open, waardoor er genoeg frisse lucht door kan. Succes gegarandeerd!

3. Communiceer

Voor velen zal seks op de camping nieuw zijn. Wees dus niet bang om er met je partner goed over te praten. Denk na over hoe jullie het precies voor je zien. Welk standje is comfortabel? Moeten jullie iets zachter doen vanwege medekampeerders? Allemaal dingen om goed over na te denken om vervolgens zonder onduidelijkheden aan een fantastische vrijpartij te beginnen.

4. Houd het schoon

Misschien is dit niet prioriteit nummer één bij de seks, maar toch is het handig om hier rekening mee te houden. Een tentje is meestal toch net iets krapper dan een reguliere slaapkamer en wordt sneller rommelig en vies. Neem bijvoorbeeld vochtige doekjes mee en laat de tent achteraf goed luchten. Je zal er tenslotte ook nog in moeten slapen die nacht.

5. Zorg voor een goed luchtbed

Het is misschien een open deur, maar wel eentje die wij graag nog een keer willen intrappen. Helaas is er in een tentje geen plaats voor een dubbele boxspring en zullen jullie het toch met een luchtbedje moeten doen. Het klinkt wellicht grappig om te zeggen dat jullie samen constant van het luchtbed stuiteren, maar dit is toch niet helemaal wenselijk. Zorg dus voor een stevig luchtbed, waardoor jullie stomende sekspartij niet zomaar wordt verstoord.

Meer seks in de auto

Een andere populaire plek om de liefde te bedrijven is natuurlijk de auto en volgens onderzoek gaat dat in de toekomst nog meer gebeuren. Dat heeft alles te maken met een nieuwe ontwikkeling in de autowereld. Benieuwd welke ontwikkeling dat is? Klik dan hier.

Men's Health

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.