Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Life 16 november 2018

Onderzocht: meer seks achter het stuur door zelfrijdende auto’s

In de toekomst hoeven we alleen nog maar onze bestemming in te vullen en de auto doet de rest. Dat klinkt futuristisch en ver weg, maar de ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel. Tesla is al behoorlijk ver als het gaat om autonoom rijden en ook andere merken maken grote stappen. Straks kun je tijdens het rijden een boek lezen of serie kijken op Netflix, maar onderzoekers zijn vooral bang dat we iets anders gaan doen achter het stuur.

Zelfrijdende auto’s gaan niet alleen je werkdag veranderen, maar ook je seksleven. Althans, dat is wat onderzoekers beweren. Zij hebben namelijk onderzocht wat de invloed gaat zijn van autonome auto’s op ‘urban tourism.’ Het doel van het onderzoek was om trends te spotten en te bepalen hoe zelfsturende auto’s invloed gaan hebben op de toeristische industrie. Daarbij werd ook gekeken naar sekstoerisme en zo ontdekten de wetenschappers dat zelfrijdende auto’s best wel wat nieuwe mogelijkheden bieden.

Seks in de auto krijgt een nieuwe dimensie

Uit eerder onderzoek is gebleken dat 60% van de Amerikanen wel eens seks heeft gehad in een auto. Een deel daarvan zijn jongeren die niet de liefde willen bedrijven onder hetzelfde dak als hun ouders, maar het grootste deel is prostitutie. Mannen pikken een dame van lichte zeden op, rijden naar een parkeerplaats en wat er dan gebeurt kun je zelf wel invullen. Zo gaat het al jaren, maar daar gaat de zelfrijdende auto verandering in brengen.

Volgens de onderzoekers gaat deze erotische, doch zakelijke transactie in de toekomst rijden volbracht worden. Ze noemen het zelf: “sex tourism on wheels.” Wij hebben zelf zo het idee dat dit niet alleen gaat gelden voor prostitutie. Grote kans dat ook seks zonder financiële vergoeding vaker gaat plaatsvinden achter het stuur. Het is niet alleen spannend, maar ook tijdbesparend.

De erotische kant van een zelfrijdende auto

Een lange autorit klinkt dan ineens niet meer zo vervelend, dus laten we hopen dat zelfrijdende auto’s snel doorontwikkelen zodat wij daar straks de erotische vruchten van kunnen plukken. Zodra dat mogelijk is, gaan wij in ieder geval weer wat vaker met de auto op vakantie.

Wil je weten wat de auto waarin je rijdt, zegt over je seksleven? Klik dan hier.

NBC News

Reageer op artikel:
Onderzocht: meer seks achter het stuur door zelfrijdende auto’s
Sluiten