Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 14 mrt 2019
Leestijd: 4 minuten

De 10 beste en leukste actie-comedy films op Netflix

Het klinkt natuurlijk als een dooddoener om Netflix te adviseren als je gewoon even een avondje wil relaxen. Of je nu alleen een film of documentaire wilt bekijken met je vrouw cq vriendin of gewoon met je vrienden, op de meest populaire streamingdienst is altijd wel een goede film te zien. Dat hoeft niet altijd zware kost te zijn waar bij je de aandacht twee uur of langer moet vasthouden. De gehele voorraad aan films biedt voldoende gelegenheid om ook eens te gaan voor een ouderwetse luchtige film met voldoende humor. De leukste tien ‘light’ actiefilms hebben we in ieder geval voor je opgezocht.

Johnny English

Naast Tommy Cooper en Ricky Gervais behoort Rowan Atkinson tot de grootste komieken die Groot-Brittannië heeft voortgebracht. In Johnny English kruipt Atkinson in de rol van de onbehouwen en volkomen onbekwame geheim agent van MI7, de Britse geheime dienst. Nu de beste speurneuzen van de dienst zijn vermoord tijdens een aanslag rest niks anders dan Johnny English in te zetten om de gestolen kroonjuwelen te vinden. Hoe dat afloopt laat zich al raden.

Johnny English – Trailer

He knows no fear. He knows no danger. He knows… nothing! When the priceless Crown Jewels are stolen, bumbling Johnny English (Rowan Atkinson) is the only Secret Agent in the country (literally!) who can solve the crime. His prime suspects: a sinister businessman (John Malkovich) and a beautiful woman (Natalie Imbruglia) with a mysterious interest in Johnny’s top-secret mission.

The Hitman’s Bodyguard

Met Amsterdam als belangrijkste filmlocatie is The Hitman’s Bodyguard bijna een Nederlandse film. Het lot heeft Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds samen gebracht en het duo is onderweg naar het Internationaal Strafhof in Den Haag. Die rit is niet zonder gevaar daar de vijanden van Jackson er alles aan doen om te verhinderen dat hij gaat getuigen. Met name de spannende achtervolgingsscenes zijn een duidelijk pluspunt in deze humoristische actiefilm.

The Hitman’s Bodyguard Red Band Trailer #1 (2017) Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson Action Movie HD

The Hitman’s Bodyguard Red Band Trailer 1 (2017) Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson Action Movie HD [Official Trailer]

Drunken Master

De kans is groot dat je deze film ooit al eens hebt gezien, maar dat mag de pret niet drukken. Kung-Fu is altijd een welkome inspiratiebron en als je dat kunt combineren met een flinke dosis gezonde humor is succes gegarandeerd. De jonge Wong Fei-Hong wil maar al te graag Kung-Fu leren en dan met name de geheimen van de ‘Drunken Fist’. De leermethodiek is echter verre van gangbaar.

Drunken Master (1978) trailer

Drunken Master (1978) trailer Director: Yuen Woo Ping Starring: Jackie Chan, Hwang Jang Lee, Simon Yuen, Tino Wong, Dean Shek Tin

Tropic Thunder

Ben Stiller heeft er een handje van om eens per jaar een film te maken met een behoorlijk humoristische toonzetting. Dat lukt niet altijd, maat Tropic Thunder is de uitzondering die de regel bevestigd. Een groep acteurs moeten in een oorlogsfilm acteren. Voor ze het echter goed en wel door hebben, belanden ze in een situatie waarin ze echte soldaten zijn. Een drugsbende die ze vervolgens op de set aantreffen maakt het voor de acteurs zeker niet makkelijk.

Tropic Thunder (2008) Official Trailer – Ben Stiller Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Tropic Thunder (2008) Official Trailer – Ben Stiller Movie HD Through a series of freak occurrences, a group of actors shooting a big-budget war movie are forced to become the soldiers they are portraying.

Kick-Ass

Kan een mega-nerd een superheld zijn? Als het aan de film Kick-Ass ligt is het in ieder geval de moeite waard. Dave is de nerd in het hele verhaal en heeft dientengevolge een beperkt sociaal leven. Geen vrienden, maar wel een vader en een abnormale obsessie voor superhelden. Nadat hij heeft besloten om superheld te worden ervaart hij al snel dat je echt over talent moet beschikken om het als superheld te kunnen maken.

Kick-Ass (2010) – Official Red Band Trailer #2

How come nobodys ever tried to be a superhero? When Dave Lizewski ordinary New York teenager and rabid comic-book geek dons a green-and-yellow internet-bought wetsuit to become the no-nonsense vigilante, Kick-Ass, he soon finds an answer to his own question: because it hurts.

Iron sky

Nazi’s die de ondergang van het Derde Rijk niet willen afwachten, maar een veilig heenkomen op de maan zoeken. In het kort is dat de kern van het verhaal. Nadat duidelijk was dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog niet gaat winnen, besloten een aantal nazi’s om zich terug te trekken op de maan en daar een ultieme wraakpoging te gaan voorbereiden.

Iron Sky Official Theatrical Trailer [HD]

Energia’s next film: Star Wreck – Soviets in the 23rd century – more info http://www.starwreck.com ATTENTION: New official youtube channel for Iron Sky: https://www.youtube.com/user/ironskyuniverse Iron Sky Official Theatrical Trailer in glorious full HD! Music composed by Laibach. Read more: http://www.ironsky.net & follow us: http://fb.com/ironsky Iron Sky, a dark scifi comedy, premiered February 11th at the Berlin International Film Festival.

Killers

Een avondje lachen is uiteraard leuk, maar als je geliefde naast je zit is een romantisch accent niet onbelangrijk. Dat laatste is zeker van toepassing op de film Killers. Een koppel spendeert de vakantie samen en besluiten spontaan te trouwen. Dat huwelijk mag dan lekker vlot van start gaan, ze hebben alleen een ding over het hoofd gezien. De buren blijken namelijk koelbloedige huurmoordenaars te zijn.

Killers (2010) – Official Trailer – Katherine Heigl, Ashton Kutcher Comedy Action Movie HD

Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Killers (2010) Official Trailer – Katherine Heigl, Ashton Kutcher Comedy Action Movie HD A vacationing woman meets her ideal man, leading to a swift marriage.

American Ultra

Even voorstellen: Mike (Jesse Eisenberg), een man zonder enige uitstraling woont samen met zijn vriendin. Hun zorgzame leven wordt ruw verstoord als het verleden hem begint in te halen. Mike blijkt dan opeens niet langer de brave, ietwat saaie burger te zijn, maar een ‘sleep agent’. Van saaie, gezagsgetrouwe burger wordt hij een prooi waar de veiligheidsdiensten op jagen.

American Ultra Official Trailer #1 (2015) – Jesse Eisenberg, Kristen Stewart Comedy HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt American Ultra Official Trailer #1 (2015) – Jesse Eisenberg, Kristen Stewart Comedy HD A stoner and his girlfriend’s sleepy, small-town existence is disrupted when his past comes back to haunt him in the form of a government operation set to wipe him out.

Last Action Hero

Natuurlijk mag een film met ‘governator’ Arnold Schwarzenegger niet ontbreken. In Last Action Hero speelt hij Jack Slater, een grote filmster. Danny is zijn grootste fan en belandt dankzij een magisch bioscoopkaartje in de filmwereld alwaar hij Slater mag gaan helpen. De scheidslijn tussen fantasie en werkelijkheid wordt zo flinterdun.

Last Action Hero Trailer [HQ]

No Copyright Infringement Intended.

Skiptrace

Zet Johnny Knoxville en Jackie Chan in een actiefilm en je hebt gegarandeerd een topfilm in handen. In Skiptrace is Victor Wong de opgejaagde crimineel die enkel Connor Watts als vertrouwenspersoon kent. Een hilarische race, doorspekt met flauwe humor is het gevolg.

Skiptrace Official Trailer 1 (2016) – Jackie Chan Movie

Starring: Jackie Chan, Johnny Knoxville, Bingbing Fan Skiptrace Official Trailer 1 (2016) – Jackie Chan Movie A detective from Hong Kong teams up with an American gambler to battle against a notorious Chinese criminal.

Meer Netflix

Benieuwd wat er deze week nieuws is verschenen op Netflix? Klik dan hier.

WANT

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.