Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Manners mooiste #91: Kiki Passo

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Kiki Passo

Een nieuwe week is aangebroken en die begint behoorlijk dramatisch. Het verschrikkelijke weer van het afgelopen weekend loopt naadloos over in de maandagochtend. Regen en wind maken het zeker geen pretje om naar buiten te gaan. Toch zul je wel moeten, want er moet gewoon brood op de plan komen. Hoe verschrikkelijk dat ook is met dit herfstweer. Daarom gaan wij ons best doen om je een beetje op te vrolijken en dat doen we natuurlijk met de Manners Mooiste van de dag.

Buiten mag de zon dan misschien ver te zoeken zijn, op je beeldscherm schijnt hij onverminderd door. Pak je zonnebrand er daarom snel bij, want vandaag hebben we een hele zomerse dame voor je in petto. Ze luistert naar de naam Kiki Passo en mag een heuse beach beauty genoemd worden. Haar blonde lokken werken als een spiegel voor de zon en haar sproetjes verraden dat ze regelmatig buiten te vinden is. Meestal op het strand om model te staan voor een leuke bikini.

Dat levert prachtig plaatjes op en die deelt ze graag met ons via Instagram. Zoals altijd hebben wij daar voor jou een fijne selectie van gemaakt. Precies wat je nodig hebt om deze maandag door te komen.

My eyebrows don’t match but here we are

41.7k Likes, 663 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “My eyebrows don’t match but here we are”

RIBBED ✖️

22.3k Likes, 258 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “RIBBED ✖️”

Sorry honey I ain’t call you, hate it when my obligations fall through

21.7k Likes, 172 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “Sorry honey I ain’t call you, hate it when my obligations fall through”

Happy gal (((Even tho I don’t look it)

8,814 Likes, 173 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “Happy gal (((Even tho I don’t look it)”

Just really happy

26.8k Likes, 362 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “Just really happy”

b&w

3,214 Likes, 26 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “b&w”

stretchies

44.8k Likes, 630 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “stretchies”

i’m indecisive

26k Likes, 252 Comments – Kiki Passo (@kikipasso) on Instagram: “i’m indecisive”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Instagram

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.