Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Mocht dit model je een dateverzoek sturen, denk dan twee keer na

Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Een date-verzoek van Playboy-model en Miss Bumbum Brasil 2022 Carolina Lekker behoort zeker tot die categorie. Tenzij je jouw vriendin of vrouw beu bent.

De in Barcelona woonachtige Carolina Lekker stond op de cover en in het midden van Playboy-edities uit verschillende landen. Zo was ze afgelopen jaar nog te zien in de Afrikaanse editie. Ook werd ze Miss Bumbum Brasil 2022, waarvoor ze een opmerkelijke voorbereiding had. “Om calorieën te verbranden, startte ik met het seksdieet. Vijf uren per dag, minstens vier dagen per week”, zei ze destijds DailyStar.

Playboy-model en privédetective Carolina Lekker

Klinkt als een Tinder-bio waarbij je in valse hoop automatisch naar rechts swipet. Toch lijkt er iets niet helemaal lekker te gaan in je relatie als Carolina Lekker jou benadert voor een date. Of je hebt een tot het obsessieve toe achterdochtige vriendin, of je bent zelf gewoon een klootzak en hoeft dat alleen nog te bevestigen.

Jawel, naast Playboy-model en Miss Bumbum Brasil 2022 is Carolina Lekker ook een soort privédetective. Vrouwen kunnen haar inhuren om te controleren of hun man of vriend wel te vertrouwen is, waarbij ze meestal al signalen van vreemdgaan hebben opgevangen.

Poging tot vreemdgaan kost 1.600 euro

Het tarief van deze wolf in schaapskleren is omgerekend een dikke 1.600 euro. Vrouwen dienen vooraf te betalen, waarna Carolina Lekker ijverig aan het verleiden slaat. “Ik neem eerst contact met mannen op via Instagram en wacht tot ze reageren. Ik blijf praten tot het gesprek spannender wordt. Als hij niet in mijn praatje trapt, geef ik het geld terug”, aldus het Playboy-model tegen DailyStar. “Maar als hij met me wil afspreken, krijg ik het geld en slaagt hij niet voor de loyaliteitstest.”

Het Playboy-model is naar eigen zeggen niet de enige verleidende spion, waarbij ze geen namen noemt. Dus onthoud vooral de foto’s in dit artikel goed, en weet waar je aan begint. Alarmbellen op rood als mevrouw Lekker jou benadert. Goede achternaam trouwens, dat dan weer wel.

Bekijk ook onze top 7 BN’ers die voor het magazine met de grote oren uit de kleren ging.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.