Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 2 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Mooiste fysio van Amsterdam uit de kleren en de foto’s liegen niet

De mooiste fysio van Amsterdam is een arbitraire stelling. Maar we kunnen Playboy in dit geval niet tegenspreken. Foto’s liegen niet. Maak in vol ornaat kennis met de 24-jarige Olivia van Eijk, die bijna is afgestudeerd en al werkt als assistent-fysiotherapeut.

Dan krijg je natuurlijk direct voetbalkantineopmerkingen als ‘daar wil ik wel door behandeld worden’, en dat moet ook kunnen. We hebben toestemming van Playboy om de eerste foto exclusief te delen, maar Manners is net iets te braaf om alles te delen. De complete fotoshoot bekijk je in de nieuwe Playboy, die nu te koop is.

Olivia van Eijk, de mooiste fysio van Amsterdam

“Niet al mijn patiënten zullen mijn keuze begrijpen”, zegt Olivia van Eijk in het interview, waarvoor je natuurlijk de Playboy koopt. “Voor mij is het belangrijk om mijn eigen pad te volgen. Bovendien staat deze naaktserie in Playboy volledig los van mijn werk als fysiotherapeut”, vervolgt ze.

Mooiste fysio van Amsterdam uit de kleren en de foto's liegen niet, Playboy
(Afbeelding: Playboy Nederland)

Uiteraard ook de klassieke Playboy-vraag ‘wat vind je het mooiste aan jezelf’? “Dat zijn mijn handen en voeten”, is het originele antwoord van de Amsterdamse fysiotherapeut. Zo staat het interview vol verrassende antwoorden.

Nog meer in Playboy

Naast de mooiste fysio van Amsterdam wordt de nieuwe Playboy gesierd door onder anderen Ronald de Boer. Wees gerust, de voormalig Ajax-voetballer gaat niet uit de kleren, maar vertelt in een interview honderduit over onder meer de krankzinnige situatie bij zijn club. En hij geeft direct toestemming aan zijn dochter om voor het tijdschrift te poseren. Dat is nog eens een constructief gesprek.

Mooiste fysio van Amsterdam uit de kleren voor playboy en de foto's liegen niet
(Afbeelding: Playboy)

Vergeten we nog bijna het Utrechtse topmodel op de cover, tevens te zien met een fotoshoot. We mochten de nieuwste Playboy vast doorbladeren, en op basis van zowel de interviews als shoots, kunnen we maar één ding concluderen: goed nummertje weer!

BN’ers van toen

Check ook het Manners-artikel met onze favoriete BN’ers ooit in de Nederlandse Playboy. En dan gaan we terug naar de wilde tijd met onder anderen Katja Schuurman en Georgina Verbaan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.