Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 29 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

De Playmate van het Jaar 2024 ken je uit Temptation Island

Eerder schreven we al dat de Nederlandse Playmate van het Jaar-verkiezing in 2024 weer helemaal terug is van weggeweest. Nu is er een winnaar. Maak kennis met Veerle Vlemmix, voor zover je dat nog niet had gedaan in Temptation Island.

Waar verkiezingen voor vrouwelijk schoon steeds schaarser worden in deze wereld, doen Playboy en FHM geen water bij de wijn. Gelukkig maar. De jaarlijkse FHM500 en Playmate van het Jaar-verkiezing horen er gewoon bij. Dat vinden de vrouwen die meedoen en het publiek dat de bladen koopt.

Veerle Vlemmix is Playmate van het Jaar 2024

Vandaag is Veerle Vlemmix onthuld als Playmate van het Jaar 2024 door de Nederlandse Playboy. De 29-jarige Amsterdamse won de verkiezing voor de Oekraïense favoriete Julia Yaroshenko, die haar 1,2 miljoen Instagram-volgers opriep op haar te stemmen.

veerle vlemmix playmate van het jaar 2024 temptation island playboy
Veerle Vlemmix (Afbeelding: toestemming van Playboy Nederland)

Naar eigen zeggen had Veerle Vlemmix, in 2022 nog verleidster in Temptation Island, totaal niet gerekend op de overwinning. De kersverse Playmate van het Jaar 2024 is net begonnen aan een reis van drie maanden door Zuid en Midden-Amerika. Vanuit Panama reageert ze opgetogen op het nieuws dat ze een nieuwe Playboy-covershoot heeft gewonnen, die zal plaatsvinden als terugkeert uit Latijns-Amerika. “Komt goed uit. Kan ik hier mooi bijbruinen.”

Via Temptation Island in Playboy

Afgelopen jaar sierde de Temptation Island-verleidster al de cover van Playboy Nederland. Als Playmate van het Jaar 2024 komt daar dus een compleet nieuwe shoot bij. Het februarinummer van Playboy met een interview met Veerle ligt vanaf donderdag 1 februari in de winkels en is online te bestellen via Tijdschriftland.

Julia Yaroshenko en Katy Hollick

Julia Yaroshenko eindigde als tweede, met 23% van de stemmen. De Vlaamse Katy Hollick werd derde met 11%. Veerle Vlemmix haalde liefst 30%.

Katy Hollick
Katy Hollick (Afbeelding: toestemming van Playboy Nederland)
Julia Yaroshenko
Julia Yaroshenko (Afbeelding: toestemming van Playboy Nederland)

Zelf aspiraties als Playmate? Check dan het nieuwe platform van Playboy, als alternatief van OnlyFans.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.