Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De ideale rugzak voor werk: we hebben ‘m gevonden

De perfecte rugzak vinden, kan nogal een zoektocht zijn. Je wil dat-ie makkelijk in gebruik is, door weer en wind gedragen kan worden en ook nog eens mooi voor het oog is, toch? We hebben precies zo’n exemplaar voor je. Ken je ORTLIEB al?

Als je naar werk gaat, is de kans groot dat je behoorlijk wat spullen wil meenemen: een laptop, oplader, waterfles, lunch of portemonnee, om maar een paar te noemen. Dan is het wel zo fijn als je een comfortabele rugzak hebt waar dit makkelijk in past.

En als je met de fiets of het openbaar vervoer naar je werk gaat, is het nóg fijner als je rugzak ook tegen een stootje (lees: het Nederlandse weer) kan. Als je dan een keer een goede rugzak wil aanschaffen, wil je natuurlijk wel eentje van goede kwaliteit.

Waterproof rugzak

Voor al die mensen heeft ORTLIEB de Soulo rugzak ontworpen. Ken je dat: je hebt een ‘waterproof’ tas of jas, maar na een flinke regenbui blijken je spullen of kleren toch nat? Het Duitse merk staat bekend om producten die écht 100 procent waterproof zijn – met deze rugzak is dat niet anders. Zo kun je met een gerust hart je laptop, mobiel en andere apparatuur meenemen, ook als het buiten plenst.

Bij een rugzak is het extra belangrijk dat je let op het effect op je lichaam. Je wil geen last krijgen van rug-, nek- of schouderpijn, toch? Ook daar is de Soulo geschikt voor. De schouderbanden zijn ergonomisch gevormd, waardoor je veel gewicht op een comfortabele manier kunt dragen.

De rugzak is helemaal waterproof, waardoor je spullen in weer en wind droog blijven. ORTLIEB

Minimalistisch design

En als je dan investeert in een goede rugzak, wil je wel dat-ie er goed uitziet, toch? De Soulo rugzak verschijnt in drie stijlvolle kleuren: ebony (zwart), cascade (groenblauw) en cement (grijs). Het design is minimalistisch (dat betekent: makkelijk te combineren!), wat dit model perfect maakt voor iedere gelegenheid; of je nu een werkafspraak hebt, door de stad loopt of naar kantoor gaat.

Diefstalbeveiliging in de rugzak

Nu kun je denken: oké, een rugzak, wat is er speciaal aan? In het buitenvak kun je makkelijk je smartphone en sleutels kwijt en je tablet of laptop zijn veilig in het laptopvak binnenin. Maar dit leuke snufje is de kers op de taart: de opening heeft een handige magneetsluiting, mét geïntegreerde diefstalbeveiliging. Daardoor kun je snel bij je spullen, maar ben je er ook zeker van dat er onderweg iets kostbaars uit gestolen wordt.

Soulo rugzak
Bij het sluiten van de tas, houden de magneten de deksel op z’n plaats. Je kunt de twee clipjes bij de magneten omschuiven, waardoor de tas op slot komt te zitten en je spullen altijd veilig zijn. ORTLIEB

Kortom: een goede rugzak voor werk en privé is de investering waard. En als je dan eentje kiest, maakt de Soulo je (werk)leven een stuk makkelijker. Meer weten? Je shopt de rugzak op de website van ORTLIEB.

In samenwerking met ORTLIEB

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.