Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Ozark seizoen 4: Netflix onthult datum, trailer en meer

Het vierde en laatste seizoen van Ozark komt eraan. De serie over financieel adviseur Marty Byrde, die ongewild steeds diepere banden krijgt met de misdaad, komt in januari 2021 op Netflix. Hier zijn de eerste beelden.

Dit artikel bevat misschien een paar spoilers, maar we vermijden zoveel mogelijk de plotdetails.

In de Netflix Original staat Marty Byrde (Jason Bateman), een genie in witwassen, centraal. Hij verhuist met zijn gezin noodgedwongen van Chicago naar Lake Ozark in Missouri, nadat hij iets goed te maken heeft met een louche klant. Binnen vijf jaar moet hij 500 miljoen dollar witwassen voor de leider van een drugskartel. Tegelijkertijd probeert hij zijn gezinsleven te redden. Dit is het fundament in seizoen 1, maar in de seizoenen die volgen is er een flinke laag aan intriges en plottwists overheen gekomen.

Eerste trailer Ozark seizoen 4

“Er is geen weg terug”, luidt het onderschrift voor de eerste trailer van Ozark seizoen 4. Iedereen die de voorgaande seizoenen heeft gezien, snapt die urgentie.

In de eerste korte trailer van seizoen 4 zie je dat het akelig leeg is in Lake Ozark. In het zinderende derde seizoen van de Netflix Original raakten Marty en Wendy Bird dieper en dieper verweven in de misdaadwereld. Het was een kwestie van eten of gegeten worden voor het stel, waardoor ze nu in een situatie zitten, op het allerhoogste niveau, waar ze zich op een of andere manier weer uit moeten zien te redden. Maar hoe kom je hier uit?

Netflix onthult datum van première en meer

Naast de trailer onthulde Netflix ook de datum van première. Vanaf 21 januari kun je het nieuwe seizoen van Ozark zien. Eerder maakte de streamingdienst al bekend dat het stopt na seizoen 4. Maar er is goed nieuws: het slotseizoen wordt opgedeeld in twee mini-seizoenen van zeven afleveringen. En als we hoofdrolspeler Jason Bateman mogen geloven, gaan we eruit met een knal. “Het wordt een super-sized seizoen, met super-sized problemen”, belooft de man die Marty Byrde speelt.

Verrassende nieuwkomers in de cast zijn Ali Stroker (The Glee Project) en Veronica Falcón (Jungle Cruise). Over hun rollen in Ozark 4 is nog weinig bekend. En rapper Killer Mike is in het nieuwe en laatste seizoen te zien in een cameo.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.