Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers in week 45: Nike Waffle One ‘winter’ en meer

Hier zijn de meest opvallende releases en vetste sneakers van week 45. Met onder meer aandacht voor de winterse editie van de Nike Waffle One.

Verder in de top 5 van deze week ook een winterse editie van de Vans SK8-Hi, Star Wars-badslippers van Adidas, een nieuwe kleurvariant van de New Balance Made in UK 920 en de Autry Medalist Low ‘Taupe’.

1. Adidas ‘Jabba’s Throne Room’

Adidas Jabba's Throne Room, slippers, baslippers, star wars
(Afbeelding: Adidas)

We beginnen deze rubriek voor het eerst niet met nieuwe sneakers, maar met badslippers. De klassieke Adidas-slippers hebben namelijk een Star Wars-twist gekregen. Er wordt een ode gebracht aan de Throne Room van Jabba The Hutt, die centraal staat in de naderende serie The Book of Boba Fett. Je koopt de badslippers voor 40 euro.

2. Nike Waffle One Premium

Nike Waffle One Premium, nieuwe sneakers, week 45, releases
(Afbeelding: Nike)
Nike Waffle One Premium, nieuwe sneakers, week 45, releases, winter
(Afbeelding: Nike)

Met onder meer een een gewatteerd bovenwerk en trui-achtige voering heeft de Nike Waffle One een winterse update gekregen. De nieuwe sneakers zijn deels gemaakt van gerecyclede materialen, afkomstig van het afval van andere schoenen. Je koopt ze voor 109,99 euro.

3. New Balance Made in UK 920

New Balance Made in UK 920, nieuwe sneakers, releases, week 45, 2021
(Afbeelding: New Balance)

New Balance onthulde deze week een heerlijke nieuwe kleurcombinatie van het model Made in UK 920. De sneakers zijn vanaf volgende week te koop via de Nederlandse website voor 220 euro. Inschrijven kan nu alvast, en dat is geen overbodige luxe.

4. Autry Medalist Low ‘Taupe’

Autry Medalist Low Taupe, top 5 nieuwe sneakers in week 45 van 2021
(Afbeelding: Autry)

Met deze sneakers ben je al je vrienden voor. Het merk Autry werd in 1982 opgericht in Dallas, Texas. Deze ‘schoen met de Amerikaanse vlag’ won snel aan naamsbekendheid in de Noord Amerikaanse markt en nu is Europa aan de beurt. Dit stijlvolle model hebben we gespot bij Sneakerbaas voor 179,95 euro.

5. Vans SK8-Hi GORE-TEX

vans, sneakers, gore-tex 4
(Afbeelding: Vans)
vans, sneakers, gore-tex 1
(Afbeelding: Vans)

De klassieke skateschoenen van Vans hebben de ultieme winterse update gekregen met GORE-TEX, MTE-3 en 3M Thinsulate-isolatie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Lees en bekijk hier meer over deze nieuwe sneakers.

Nieuwe sneakers van vorige week

Check hier de nieuwe sneakers en releases van vorige week, met onder meer de stijlvolle Nike Dunk Retro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.