Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers week 44: Vans x Palace, Nike Dunk Retro en meer

Het is tijd voor de meest opvallende sneakers en releases van week 44. Met deze week onder meer een samenwerking tussen de skatemerken Vans en Palace.

Verder in de top 5 van deze week een retro-versie van de Nike Dunk High, de New Balance Made in USA 990v3, een nieuwe Air Max Terrascape Plus en de ode van Reebok aan kunstenaar Keith Haring.

1. Nike Dunk High Retro Next Nature

Nike Dunk High Retro Next Nature, nieuwe sneakers, week 44, releases
(Afbeelding: Nike)

Nike heeft deze basketbalicoon uit de jaren 80 in een modern en winters jasje gestoken. Het gewatteerd bovenwerk is gemaakt van 100% gerecycled polyester, de kleurcombinatie is heerlijk. Vanaf vrijdag 5 november te koop voor 119,99 euro.

2. New Balance Made in USA 990v3

New Balance Made in USA 990 v3, nieuwe sneakers, week 44, 2021
(Afbeelding: New Balance)

Vorige week werden deze sneakers al geteased, vanaf vrijdag 5 november zijn ze dan eindelijk te koop. Bij voorbaat is er al een run op het model New Balance Made in USA 990v3, dus wees er snel bij. De sneakers kosten 250 euro en je kunt je hier inschrijven.

3. Vans x Palace Sk8-Hi

Skatemerken Vans en Palace hebben hun krachten gebundeld en lanceren op paddenstoelen geïnspireerde sneakers. Het gaat om versies van het model Sk8-Hi en die vanaf vrijdag 5 november te koop zijn in verschillende shops wereldwijd. Lees hier meer over de collab.

4. Nike Air Max Terrascape Plus

Nike Air Max Terrascape Plus, nieuwe sneakers, week 44, releases
(Afbeelding: Nike)
Nike Air Max Terrascape Plus
(Afbeelding: Nike)
Nike Air Max Terrascape Plus
(Afbeelding: Nike)

Extreem veel demping en een futuristisch design. Hier is het herontwerp van de Nike Air Max Terrascape. De sneakers zijn in drie kleurcombinaties te koop voor 179,99 euro.

5. Reebok x Keith Haring

reebok x keith haring
(Afbeelding: Reebok)
reebok x keith haring
(Afbeelding: Reebok)

We eindigen met een kunstzinnige collab tussen Reebok en wijlen kunstenaar Keith Haring. De collectie omvat verschillende modellen met verschillende kunstwerken en je koopt ze voor 110 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Het is bijna niet bij te houden hoeveel nieuwe sneakers er iedere week weer uitkomen. De redactie van Manners Magazine vist voor jou wekelijks de pareltjes van de bodem. Daarbij kijken we vooral naar popcultuur-collabs en opvallende modellen, maar je hoort het ook als er een nieuwe kleurcombinatie van de Nike Air Max 90 is. Bekijk hier de top 5 van vorige week.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.