Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe erotische thriller Halina Reijn en de cast vol wereldsterren

Halina Reijn heeft een sterrencast weten te strikken voor haar aankomende erotische thriller Babygirl. Recente foto’s tonen onder anderen Nicole Kidman op de filmset.

De Nederlandse actrice en tegenwoordig vooral filmmaker Halina Reijn timmert behoorlijk aan de weg in Hollywood. Met Bodies Bodies Bodies maakte ze een van de beste horrorfilms van 2022 en won ze verschillende awards. Die film regisseerde ze. Bij de nieuwe erotische thriller Babygirl is ze naast regisseur ook nog eens scenarioschrijver en producer.

De nieuwe erotische thriller van Halina Reijn

Babygirl verkent de complexiteit van machtsdynamiek en seksualiteit binnen een professionele werkomgeving. Ja, behoorlijk actueel. Het verhaal draait om een hooggeplaatste CEO (vertolkt door Nicole Kidman) die een verboden romance begint met een fascinerende stagiaire (gespeeld door Harris Dickinson). Laatstgenoemde ken je wellicht van de heerlijk satirische film Triangle of Sadness.

Nicole Kidman in cast nieuwe erotische thriller halina reijn babygirl
De meest recente setfoto van Nicole Kidman in Babygirl (Afbeelding: Imago Stock & People GmbH)

De contradictio in terminis is natuurlijk dat het in Babygirl een keer de vrouw is binnen een machtspositie en een jonge man in de ‘slachtofferrol’. Althans, dat maken we op uit de eerste plotschets van de erotische thriller waaraan Halina Reijn op dit moment werkt in New York.

Babygirl heeft cast vol Hollywood-sterren

De nieuwe film van Halina Reijn wordt gedistribueerd door A24, bekend van onder meer Oscar-winnaars Everything Everywhere All at Once en The Whale. Dat belooft wat.

Harris Dickinson en Nicole Kidman op de filmset van de erotische thriller babygirl van halina reijn
Harris Dickinson en Nicole Kidman op de filmset Babygirl (Afbeelding: Imago Stock & People GmbH)

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de cast van Babygirl. Hou je vast: onder anderen Nicole Kidman, Harris Dickinson, Antonio Banderas, Sophie Wilde, Jean Reno en John Cenatiempo spelen mee in de erotische thriller.

Beste erotische thrillers op Netflix

In de stemming gekomen? Check de beste erotische thrillers (films en series) die je op Netflix streamt. In in hetzelfde genre: check ook de film Miller’s Girl met Wednesday-ster Jenna Ortega.

halina reijn nicole kidman babygirl
Halina Reijn en Nicole Kidman tijdens het AFI Life Achievement Award Gala 2024 (Afbeelding: ANP)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.