Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix dropt Formula 1: Drive to Survive trailer mét Günther Steiner

De laatste races worden toegevoegd aan de kalender en bijna alle teams hebben inmiddels hun auto onthult. Het nieuwe Formule 1 seizoen gaat bijna beginnen, maar niet voordat Netflix heeft teruggekeken op vorige jaar. Jazeker, het is weer tijd voor een nieuw seizoen Formule 1: Drive to Survive. Uiteraard met publiekslieveling Günther Steiner.

Na twee, voor Formule 1 begrippen, rustige seizoenen viel Netflix vorige jaar in een grote chaos. Het begon allemaal in maart toen op het allerlaatste moment een streep ging door de Grand Prix van Australië. De coureurs stonden klaar om het circuit op te gaan, maar corona gooide roet in het eten. Vervolgens ging het hele seizoen op z’n kop, en Netflix was aanwezig om het allemaal vast te leggen.

Netflix onthult Formula 1: Drive to Survive trailer

Dit betekent dat we kunnen uitkijken naar misschien wel het meest interessante seizoen van Formula 1: Drive to Survive tot nu toe. Mede door alle corona-veranderingen die plaatsvonden, maar er gebeurde natuurlijk nog veel meer. Zo was de strijd om de derde plek in het constructeurskampioenschap ongekend spannend, was er een heuse stoelendans en werd er weer keihard geracet. En uiteraard heeft Netflix het allemaal vastgelegd.

Zoals je in bovenstaande trailer kunt zien, gaat dit allemaal aan bod komen in het derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Bijna niemand was welkom in de Formule 1-bubbel, maar voor Netflix werd een uitzondering gemaakt. Dankzij de streamingdienst krijgen we eindelijk te zien wat er achter de schermen gebeurde tijdens dit bijzondere seizoen. Van de politieke spelletjes tot de bizarre crash van Grosjean. Er is genoeg om over te praten.

Günther Steiner is nog gewoon zichzelf

En er is nog meer goed nieuws voor Netflix-fans, want Günther Steiner is er natuurlijk ook weer bij. De teambaas van Haas nam in de eerste twee seizoenen geen blad voor de mond en groeide zo uit tot een publiekslieveling. En in de trailer zien we dat hij daar in seizoen drie gewoon mee doorgaat.

Netflix gaat TikTok achterna met verrassende nieuwe feature

Het derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive staat vanaf 19 maart op Netflix

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.