Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 13 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

‘Nestflix’ is een gratis Netflix-parodie met meer dan 400 titels

Genoeg van al die echte films en series op Netflix? Klaar met die eindeloze seizoenen waar maar geen schot in zit? Dan ben je toe aan Nestflix, een heerlijke parodie op ‘s werelds bekendste streamingsdienst.

Verwacht titels als Good Will Hunting 2 – Hunting Season, Animal Instincts, The Rick Dalton Collection, Booty Academy Los Angeles, White People Renovating Houses en Mista Griggins in Space.

Nestflix is een heerlijke Netflix-parodie

Je snapt hem, het zijn parodieuze titels, geïnspireerd op echte films en series. Soms zijn het iconische scènes die een eigen titel hebben gekregen, een andere keer is het een personage of woordspeling die centraal staat. De komische website is gemaakt door webdesigner Lynn Fisher en in tegenstelling tot Netflix is de dienst gratis.

netflix, nestflix, good will hunting 2, streamingdienst, lookalike, pardoie
(Afbeelding: Nestflix)

Iedere film heeft zijn eigen omschrijving, stills, cast en tagline. De films en series zijn net als bij Netflix gerangschikt op categorie en je krijgt ongevraagd aanraders voor andere titels waarvan Nestflix denkt dat jij die leuk vindt.

Scrollen door meer dan 400 titels

Verdeeld over categorieën als drama, komedie, actie, buddy cops, sci-fi, animatie, slasher, horror en western vind je de meest uiteenlopende films en series. Om nog een paar willekeurige te noemen: Star Trek VII So Tired, Cereal Killer, The Wedding Bride en Iron Cook. Wat je hier aan hebt? Vrij weinig, behalve dat het heerlijk scrollen is door een eindeloze lijst aan niet bestaande films en series. Een ultieme vorm van tijddoding voor filmnerds. Bekijk de dienst HIER.

De dienst is gratis, maar webdesigner stelt het op prijs als je een koffie voor hem koopt. In designertaal betekent dat: laat gerust een reactie en een kleine donatie achter op Buy Me a Coffee.

Is dit je toch allemaal wat te flauw en kijk je liever naar echte films en series? Check hier het laatste Netflix-nieuws, waaronder deze geheime codes.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.