Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Megan Thee Stallion is ‘on fire’ als het nieuwe gezicht van Calvin Klein

Niet Bella Hadid, maar Megan Thee Stallion is hét gezicht van de nieuwe Calvin Klein-campagne ‘My Calvins Spring 2021’. Ja, het wordt een ‘Hot Girl Summer‘ als het aan het Amerikaanse modemerk ligt.

Megan Thee Stallion ken je waarschijnlijk wel van de met seks overladen song WAP met Cardi B. Of van haar hit Hot Girl Summer met Nicki Minaj. Afgelopen jaar stal ze virtueel de show tijdens de BET Awards 2020, en ze is ook nog eens een van de ambassadeurs van Rihanna’s lingeriemerk Savage x Fenty.

megan thee stallion, calvin klein, hot girl, underwear, my calvins
(Afbeelding: (Afbeelding: #MYCALVINS)

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat ze door Times is uitgeroepen tot een van de de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Prima cv voor een 26-jarige. Wij zijn fan van deze vrouw, helemaal sinds haar spraakmakende debuut bij Calvin Klein.

Megan Thee Stallion x Calvin Klein

“A hottie in #MYCALVINS. Thee Hot Girl for Calvin Klein Spring 2021”, schreeuwt Megan Thee Stallion van de daken op Instagram. En: “Mindblowing, een meisje uit Texas op billboards in New York en Los Angeles. Dit is zo’n iconische campagne”. Bekijk hieronder de eerste beelden van de Amerikaans rapper, zangeres en songwriter. De campagnevideo, inclusief andere modellen, bekijk je hier.

De fotoshoot met Megan Thee Stallion is onderdeel van de campagne My Calvins Spring 2021. Deze is geschoten door de Italiaans-Amerikaanse fotograaf Mario Sorrenti, vooral bekend vanwege zijn werk voor Vogue en Harper’s Bazaar. Bekijk hier ook de foto’s van de andere modellen en beroemdheden.

#MYCALVINS

De #MYCALVINS-collectie van Calvin Klein bestaat uit onder meer ondergoed en klassieke denims. Onder anderen Kendall Jenner en Bella Hadid gingen Megan Thee Stallion voor als hét gezicht van de campagnes. Deze waren overigens niet altijd zonder controverse. Zo was er kritiek op deze campagne, waarin Bella Hadid een robot zoende.

De ICY PARK-campagne van Beyoncé is te goed voor woorden

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.