Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 21 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid schittert in nieuwe campagne Calvin Klein

Zo ongeveer om het half jaar is het even goed opletten bij Calvin Klein. Een nieuwe campagne betekent namelijk dat Bella Hadid erbij betrokken is en dan veren de meeste mannen en vrouwen wel op. Het model sluit 2020 topless af met een kunstzinnige shoot.

De nieuwe campagne van Calvin Klein is ditmaal in samenwerking met Centrefold Magazine gemaakt. Dit in Londen gevestigde magazine is een kunst- en modeblad met aandacht voor zowel talent als gerenommeerde ontwerpers en kunstenaars. Maar nu ligt de focus volledig op Bella Hadid, volgens de wetenschap ‘s werelds mooiste vrouw.

Bella Hadid voor Calvin Klein x Centrefold

Net als bij de vorige campagne van Calvin Klein met Bella Hadid zijn de foto’s overwegend zwart-wit. Nieuw is dat het half Nederlandse supermodel topless poseert. Uiteraard op stijlvolle manier, anders mag de campagne niet worden aangeprezen op Instagram. Je zou er bijna overheenkijken, maar het gaat hier niet om ondergoed of swimwear, maar om een nieuwe jeans.

Maar hierbij houdt de campagne niet op. Er is naast een nieuwe jeans ook nieuw ondergoed en swimwear. In de ene foto ligt Bella Hadid in een ballenbak, terwijl er op een andere een zeepbel om haar getrokken wordt. De eerste foto’s bekijk je hieronder.

Calvin Klein liet de fotoshoot produceren door Katie Burnett van Centrefold Magazine en dat zal niet misstaan op haar CV. Nog wat informatie voor de fashionista’s: haar en styling zijn gedaan door Tina Outen en Erin Parsons.

Topless op Instagram: mag dat?

Mocht er ooit een social media-examen komen voordat je op Instagram mag, wat geen slecht idee zou zijn, dan zou dit een van de vragen zijn. Maar er is geen eenduidig antwoord op. Instagram meet namelijk met twee maten, zo blijkt onder meer uit dit geval met Amber Heard. Bella Hadid poseerde eerder dit jaar ook al topless op Instagram. Niet voor Calvin Klein, maar voor het goede doel Feeding America.

📸 Check ook: Verveling slaat toe: modellen bieden troost tijdens lokdown

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bella Hadid schittert in nieuwe campagne Calvin Klein
Sluiten