Pim Jansen
Pim Jansen Life 29 jun 2020

Dit is Megan Thee Stallion, de ster van de BET Awards 2020

Wij zijn al een poos fan, maar sinds de BET Awards 2020 kent de hele wereld haar. Maak kennis met Megan Thee Stallion. Rapper, lingeriemodel voor Savage x Fenty en bovenal een snoeiharde powervrouw.

De BET Awards zijn prijzen voor Afro-Amerikanen die zich in het voorbije jaar verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van muziek, acteren, sport en andere vormen van amusement. We hoeven je niet uit te leggen dat de editie van gisteravond anders dan anders was. Er was natuurlijk veel aandacht voor de Black Lives Matter-beweging, inclusief een krachtig statement van Beyoncé.

Megan Thee Stallion tijdens de BET Awards 2020

In onze ogen was Megan Thee Stallion de absolute ster van de avond. Ze werd voor de BET Awards 2020 in vijf categorieën genomineerd en ging er vandoor met de award voor ‘Best Female Hip Hop Artist’. Maar tijdens de virtuele editie van de award-show werd ze vooral bejubeld vanwege haar videoclip in Mad Max-stijl. ‘I am a hot girl‘, zingt ze. En dat zal iedereen beamen.

De videoclip, die speciaal werd gemaakt voor de BET Awards 2020, staat in het teken van de Black Lives Matter-beweging en veel harder en mooier kun je geen statement maken, lijkt ons zo. Het nummer heet Girls in the Hood. In maart kwam haar meest recente album Suga uit, inclusief een remix-versie waarop Beyoncé te horen is in de song Savage.

Lingerie-ambassadeur voor Savage x Fenty

Om een bruggetje te maken, springen we van Savage naar Fenty. Jawel, Megan Thee Stallion is een van de ambassadeurs van het lingeriemerk van Rihanna. Zoals gezegd: wij zijn fan van deze dame. Maak kennis met dit multitalent.

Naast ambassadeur voor Rihanna’s lingeriemerk Savage x Fenty is Megan Thee Stallion ook een van de gezichten van Fashion Nova.

Alle winnaars van de Bet Awards 2020

Terug naar de Bet Awards 2020. De grote winnaar van de avond is Roddy Ricch. Net als Megan Thee Stallion werd deze rapper vijf keer genomineerd, alleen ging hij er met drie wards vandoor. Bekijk hier alle genomineerden en de winnaars per categorie.

? Check ook: Rihanna en haar transformatie tot lingeriegodin met een boodschap

Reageer op artikel:
Dit is Megan Thee Stallion, de ster van de BET Awards 2020
Sluiten