Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 8 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Maak kennis met de modellen van Rihanna’s Savage x Fenty

Dat alles en iedereen ertoe doet, komt in de modewereld nergens anders beter naar voren dan bij Savage x Fenty. Maak kennis met de ambassadeurs van Rihanna, die poseren in lingerie tot kunst verheffen.

“Lingerie moet sexy, speels en voor iedereen zijn”, zei Rihanna in 2017 tijdens de onthulling van haar lingeriemerk. Waar andere merken toen vooral nog praatten over diversiteit en inclusiviteit, vormde dat de vanzelfsprekende basis van Savage x Fenty.

Ambassadeurs Savage x Fenty thuis in nieuwe lingerie

De ambassadeurs van Savage x Fenty vertegenwoordigen dan ook alles en iedereen op deze wereld die lingerie wil dragen. Dat ligt er niet te dik bovenop, het wordt niet benoemd, maar het is gewoon zo. Nog altijd in verband met het coronavirus showen de ambassadeurs van Rihanna thuis de nieuwe lingerie uit de Savage x BTS-collectie. We stellen ze aan je voor.

Normani

Zangeres Normani was de eerste officiële ambassadeur van Savage x Fenty. Je kende haar wellicht al van haar hit Motivation, maar inmiddels is ze even bekend om haar werk in lingerie.

Anastasia Karanikolaou

Anastasia Karanikolaou is beter bekend als Stassie of Stassie Baby en is een goede vriendin van Kylie Jenner. Als model is ze onder meer ambassadeur voor Savage x Fenty.

Rubi Rose

Net als Normani is ook Rubi Rose zangeres en model. Aangenaam kennis te maken met deze protegé van Rihanna.

Dreezy

Dreezy (officiële naam Seandrea Sledge) is rapper, songwriter, actrice en dankzij Rihanna nu ook model en ambassadeur voor Savage x Fenty.

Megan Thee Stallion

Ook Megan Thee Stallion is rapper, zanger en songwriter.

Daniella Perkins

Daniella Perkins is actrice en model.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney is een actrice die je wellicht kent uit de Netflix-serie Everything Sucks!. Dat ze tegenwoordig ook poseert in Savage x Fenty lingerie heb je aan Rihanna te danken.

Ana Cruz

Ana Cruz is al sinds de begindagen model voor Savage x Fenty en ook alweer enige tijd ambassadeur.

Caro Viee

Caro Viee is een opkomend model, ontdekt door Rihanna.

Denise M. Bidot

Denise M. Bidot is bekend geworden als plus-size model, maar de term plus-size is passé.

Bayleigh Amethyst Dayton

Bayleigh Amethyst Dayton, beter bekend als Bayleigh, is naast haar modellenwerk een bekende tv-persoonlijkheid in Amerika. Wij zijn fan.

Volg meer ambassadeurs van Savage x Fenty via deze Instagram-pagina.

Rihanna in de nieuwste collectie

Moeder aller ambassadeurs van Savage x Fenty is natuurlijk Rihanna herself. Bekijk hier haar shoot van de nieuwe collab-collectie met Adam Selman.

Check ook: De half-Nederlandse Solange van Doorn is hét model van nu

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de modellen van Rihanna’s Savage x Fenty
Sluiten