Pim Jansen
Pim Jansen Games 1 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Max Verstappen heeft de Dutch Grand Prix al gewonnen in F1-simulatie

Zenuwachtig voor komende zondag? Bang dat die irritante Lewis Hamilton er in óns land met de overwinning vandoor gaat? Wees gerust lieve Formule 1-fans, Max Verstappen heeft de Dutch Grand Prix in Zandvoort al gewonnen. Althans, in de simulatie van de F1 2021.

Het was tot het laatste moment spannend of de Formule 1 in Zandvoort komende weekend wel door zou gaan, maar de kogel is door de kerk. Het evenement gaat door. Ook voor de artiesten is er goed nieuws: dankzij een statement van Davina Michelle gaat ‘pandjesprins’ Bernhard ze alsnog betalen. Mooi, tijd om de focus te verleggen naar de race zelf.

Max Verstappen wint Dutch Grand Prix in F1-simulatie

Voorafgaand aan de Formule 1 in Zandvoort delen Codemasters en Electronic Arts vandaag een unieke impressie met nieuwe screenshots en een simulatievideo van de Dutch GP in F1 2021, de officiële game van de FIA Formula One World Championship.

Met deze simulatievideo en screenshots van de game F1 2021 krijgen Formule 1-fans vast een voorproefje van de race die zondag 5 september in Zandvoort voor het eerst in 36 jaar tijd weer van start gaat. Volgens de simulatie van Codemasters en EA SPORTS gaat Max Verstappen de Dutch Grand Prix winnen, maar gemakkelijk gaat dat niet. Pas op het allerlaatste moment haalt hij titelconcurrent Lewis Hamilton in. Heerlijke voorspelling, wij tekenen ervoor.

F1 2021, inclusief Zandvoort

F1 2021 bevat verschillende nieuwe modi, zoals de meeslepende verhaalmodus Braking Point. Ook de uitgebreide carrièremodus, die het mogelijk maakt om te racen met twee spelers, is nieuw. En dan is er nog de nieuwe feature Real-Season Start. Hierdoor kunnen spelers op elk moment een seizoen starten op basis van de huidige stand in het coureurs- en constructeurskampioenschap, die Max Verstappen na komend weekend hopelijk weer leidt. Het circuit van Zandvoort zit ook in de game. Lees hier meer over het computerspel.

Geen Ziggo? Check dan hier hoe iedere Nederlander komend weekend gratis kan kijken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.