Pim Jansen
Pim Jansen Formule 1 25 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Vergeet deze streams: Formule 1 in Zandvoort hier gratis te zien

Normaal gesproken check je iedere zaterdag en zondag tijdens de Formule 1 natuurlijk deze gratis streams, als je al geen Ziggo hebt. Maar deze week kun je dat gedoe overslaan. De Grand Prix van Zandvoort is voor iedere Nederlander gratis te volgen.

Geniet daar nog maar van, want vanaf volgend jaar moet iedere Nederlander betalen. Ziggo is de uitzendrechten van de Formule 1 namelijk kwijt. Vanaf 2022 zit de hoogste klasse van de autosport achter een paywall van Nordic Entertainment Group. Inmiddels is bekend geworden wat je ongeveer moet betalen voor een abonnement bij de streamingdienst Viaplay. Lees in dit artikel meer over deze ontwikkeling.

Formule 1 in Zandvoort gratis te zien op Ziggo

Maar dat is een zorg voor later. Het naderende evenement is voor liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen het belangrijkste sportweekend van het jaar. En iedereen kan van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 september gratis kijken naar alle programma’s rond de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort.

De zes Ziggo Sport Totaal-kanalen zijn die dagen voor iedereen in Nederland te zien, ook voor mensen zonder Ziggo-abonnement. Daarmee zijn ook de extra uitzendingen van de talkshow Formule 1 Café voor iedereen te zien. Deze worden live vanuit locaties in en rondom Zandvoort gemaakt. Naast de Formule 1 is ook het kwalificatievoetbal voor het WK 2022 live te volgen. Qua beeld een verademing als je gratis streams gewend bent.

“Als trotse aanbieder van Formule 1 in de afgelopen 9 jaar maken we dit nationale racespektakel op Zandvoort graag beschikbaar voor zo veel mogelijk fans”, aldus directeur Ziggo Sport, Will Moerer. “Laten we hopen dat heel Nederland een prachtige en spannende race ziet tussen Max Verstappen, Lewis Hamilton en alle andere coureurs.”

Gratis streams voor de F1

We vertellen je vast: alleen de Grand Prix van Zandvoort is op deze manier te zien. In de weken erna moet je weer streamen, tenzij je een Ziggo-abonnement hebt natuurlijk. Check in dit artikel de beste gratis streams.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.