Pim Jansen
Pim Jansen Life 6 jul 2021

Dit betalen Formule 1-fans in 2022 voor een ViaPlay-abonnement

Na het huidige Formule 1-seizoen zijn de uitzendingen op Ziggo Sport verleden tijd. In 2022 zit de F1 achter een paywall van Nordic Entertainment Group. Inmiddels is bekend geworden wat je ongeveer moet betalen voor een abonnement bij Viaplay.

Naast Netflix, Disney+, Videoland en de rest komt er nog een streamingdienst bij, die zich voor een groot deel op sport richt. Viaplay is een relatief nieuwe streamingdienst van de Nordic Entertainment Group (NENT Group), een Scandinavische partij met het hoofdkantoor in Stockholm. Het media- en entertainmentbedrijf opereert pas sinds 2018, maar maakt grote stappen. Het nieuwste wapen is de Formule 1.

Wat kost een abonnement op Viaplay?

Maar wat moet je betalen om de Formule 1 in 2022 in goede kwaliteit en zonder vertraging op je televisie te zien? Welnu, de prijs voor een abonnement in Polen is bekend. Daar betaal je 34 zloty per maand, meldt Want. Dat is omgerekend ongeveer 7,55 euro per maand.

Formule 1-fans krijgen Premier League op de koop toe bij ViaPlay

Uiteraard is Polen geen Nederland, maar de Netflix-prijzen in beide landen liggen ongeveer gelijk. Wellicht spelen de Zweden nog een beetje in op de populariteit van de autosport in Nederland. Maar heel veel meer dan 7,55 euro per maand zal het niet worden. Daarvoor krijg je overigens veel meer dan alleen Formule 1 en andere sporten, waaronder een reeks films en series. In dit artikel lees je wat er nog meer bij een Viaplay-abonnement zit inbegrepen.

Gratis streams voor liefhebbers van de Formule 1

We kunnen ons voorstellen dat naast Netflix en Disney+ de streamingdienst Viaplay misschien een beetje too much is. Wees gerust, ook zonder abonnement kun je de Formule 1 in 2022 streamen. Zonder te betalen zelfs. In dit artikel vind je de beste gratis streams om Max Verstappen wekelijks te zien shinen. Dat artikel wordt wekelijks geüpdatet. Ook lees je andere manieren om zonder abonnement toch live mee te kijken.

Reageer op artikel:
Dit betalen Formule 1-fans in 2022 voor een ViaPlay-abonnement
Sluiten