Redactie
Redactie Gesponsord 25 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Masturberen kun je leren: heb jij dit al eens geprobeerd?

Doe-het-zelven, handkarren of knoppoetsen… hoe je het ook noemt: masturberen doen we allemaal. Maar af en toe mag het wel wat spannender, toch? We gaan je niet adviseren om er à la American Pie een warme appeltaart bij te pakken, maar met een beetje creativiteit is niets mis. Denk eens aan deze masturbatietips of kom erachter welk speeltje bij jou past door de quiz halverwege dit artikel in te vullen!

Effe wachten

Douchen, tanden poetsen, je bed in, snel klaarkomen en gaan slapen. Vaker thuis = meer masturberen. Voorkom dat je aan het einde van de intelligente lockdown opgescheept zit met een bizar gespierde rechter- of linkerarm en houd de spanning erin door het masturberen eens uit te stellen. Na een paar dagen of misschien wel weken zonder orgasme, geniet je er de eerstvolgende keer extra van. 

Op ‘t randje

Ooit gehoord van de term ‘edging’? En surfing, peaking of teasing misschien? Allemaal benamingen voor een relatief simpel iets: het uitstellen van het hoogtepunt. Of nou ja, simpel… makkelijk is het niet om steeds even te pauzeren als je op het punt staat klaar te komen, maar oefening baart kunst. ‘Edging’ kun je herhalen zo vaak je wilt. Je breng jezelf tot een bijna-orgasme, stopt zo’n 30 seconden en gaat daarna weer verder. We zeggen een ding: bereid je voor op een heel intens orgasme!

Hulptroepen

Tijd om je horizon te verbreden. Seksspeeltjes voor vrouwen zijn er in alle vormen en maten, maar gelukkig zijn de mannelijke varianten ook bezig aan een opmars en komen ze steeds verder uit de taboesfeer. Door de quiz hieronder in te vullen, kom je erachter wat voor type jij bent in bed en welk speeltje daarmee matcht. 

Er is meer dan je penis

De verleiding om volledig op je schacht te focussen is groot, maar je hebt meer erogene zones. Probeer tijdens het masturberen eens aandacht te besteden aan je tepels, de binnenkant van je dijen of het perineum (het stukje huid tussen je penis en je anus). Dat kan met je vingers, maar ook hier zou een speeltje van pas kunnen komen. 

Lekker luchtig

Het kan heel spannend zijn om jezelf te bevredigen op een plek waar je dat normaal gesproken niet doet. Veel mensen vinden de kans om betrapt te worden een enorme turn on. Spreekt voor zich dat je dit niet te opzichtig moet aanpakken, maar met de auto naar een afgelegen plekje rijden of de bosjes in duiken kan zomaar eens jouw ding zijn. Gaat dat je net iets te ver, dan heb je binnenshuis ook verschillende opties. Wees creatief!

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.