Felix Decavel
Felix Decavel Elektrische fiets 7 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl strooit met genereuze korting op e-bike én e-mountainbike

Een betaalbare elektrische fiets om de boodschappen in geen tijd naar huis te zoeven. Of een e-mountainbike die de hoogste berg bedwingt. Met een gezamenlijke korting van 1.900 euro op beide pareltjes, rest alleen de vraag welke e-bike van Lidl het snelst voor je deur staat.

VanMoof strooit tegenwoordig eveneens met genereuze kortingen. Dat kan alleen maar betekenen dat Lidl de grote merken angst inboezemt. In maart stuntte de discount supermarkt nog met kortingen op zeven e-bikes van drie topmerken. En ook nu zullen deze elektrische fiets en e-mountainbike de winkelende wielerfan keuzestress geven.

Twee betaalbare elektrische fietsen van Lidl

Beide betaalbare elektrische fietsen zijn van het merk Zündapp en zijn momenteel te koop met een gezamenlijke korting van 1.900 euro. Geen slechte deals dus.

Zündapp E-bike Trekking Z810 700c

elektrische fiets, e-bike, e-mountainbike, lidl, korting, betaalbaar
(Afbeelding: Lidl)

In het lichtgrijs of in het zwart, deze betaalbare elektrische herenfiets van Zündapp is zowel onopvallend als stijlvol. De ANWB gaf de e-bike van Lidl dit jaar zelfs vier sterren. Met een actieradius van 125 kilometer en een topsnelheid van 25 kilometer per uur, is de Z810 700CC dan ook een uitgelezen kandidaat voor het stadsverkeer. Je krijgt 24 versnellingen om mee te spelen en een krachtige achterwielmotor van 250 watt. En dankzij de hydraulische schijfremmen sta je bij een slippertje gelijk stil.

Prijs: 1.499 euro

Oorspronkelijke prijs: 2.299 euro (korting 34 procent / 800 euro)

Zündapp E-Mountainbike Z801

elektrische fiets, e-bike, e-mountainbike, lidl, korting, betaalbaar
(Afbeelding: Lidl)

Als het weekend eindelijk aangebroken is, kun je de benen strekken met deze topper van een e-mountainbike. De ideale voorbereiding op Parijs-Roubaix zondag. De Zündapp Z800 heeft een wielnaafmotor op het achterwiel met een vermogen van 250 watt voor een behoorlijke snelheid tot 25 km/u. De elektrische fiets wordt aangedreven door een accu in het frame van 418 Wh voor een bereik van ongeveer 30 tot 125 kilometer afhankelijk van de lading, rijstijl en omgevingsomstandigheden.

Prijs: 1.199 euro

Oorspronkelijke prijs: 2.299 euro (korting 47 procent / 1.100 euro)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.