Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De luxe VanMoof S3 is ineens een budget e-bike

VanMoof, bouwer van de veelbesproken Nederlandse elektrische fiets, strooit met forse korting. Met een nieuwe kortingscode betaal je nu 700 euro minder voor de S3 e-bike. Voor de X3 gold hetzelfde, maar die is uitverkocht.

VanMoof heeft wat kritiek te verduren gekregen de laatste tijd. En zoals dat tegenwoordig gaat, is dat behoorlijk een eigen weg gaan leiden. Feit is dat er naast boze ook genoeg tevreden klanten zijn, waaronder de komende tijd allicht een paar nieuwe. Te weten dat je 700 euro korting krijgt op de e-bike. Nu komt de elektrische fiets qua prijs aardig in de buurt bij de barrels van Lidl.

VanMoof geeft 700 korting op elektrische fiets

En laten we eerlijk zijn: hoe hard je ook met de boze meute mee schreeuwt, ook jij wordt liever gezien op een e-bike van Van Moof dan op een budgetbarrel van de Aldi of Lidl. En echt, naast design merk je ook behoorlijk wat kwaliteitsverschil.

vanmoof s3, 700 euro korting, e-bike-elektrische fiets, kortingscode, save700
S3 (Afbeelding: VanMoof)

Of de extreme prijs van de Nederlandse elektrische fiets te rechtvaardigen is, is dan weer een tweede. Maar daar gaat nu een enorme hap van af. Met de kortingscode SAVE700 krijg je voor het afrekenen 700 euro korting. Voor de S3 betaal je nu 1.798 euro in plaats van 2.498 euro.

Specificaties van de S3 e-bike

Voor dat geld biedt VanMoof een e-bike met een intelligente motor trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. De S3 heeft een actieradius tussen de 60 en 150 kilometer, geleverd door een ingebouwde 504 Wh-batterij. Via de bijgeleverde app hou je alle data bij en met de Find My-app vind je de elektrische fiets altijd terug.

vanmoof s3, 700 euro korting, e-bike-elektrische fiets, kortingscode, save700, x3
S3 (Afbeelding: VanMoof)

Dat zijn slechts een paar specificaties van de S3 e-bike, die in 2020 de Red Dot Design Award won. Lees vooral ook onze review over de elektrische fiets, die nu richting het budget segment gaat. Onze oud-collega Jelle testte de tweewieler vlak na de lancering.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.