Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 22 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Boorhamer, bier en baardtrimmer in ultieme mannen-sale bij Lidl

Je bent man en je wil wat. Klussen bijvoorbeeld, met een accu-boorhamer. Om je mancave op tijd af te hebben voor de gratis te kijken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Lidl denkt met je mee in de folder van week 34, en naast typische gadgets en hebbedingen voor mannen is er ook bier in de aanbieding.

Op de redactie van Manners houden we van A-merken en stijl, maar ook van budget inkopen doen. De Lidl-folder doorspitten op zoek naar aanbiedingen voor mannen is dan ook een leuke aangelegenheid. We zitten wat dat betreft in een goed weekje.

Hebbedingen voor mannen in Lidl-folder week 34

Zo beginnen we met klussen, dankzij die eerder genoemde accu-boorhamer. Vervolgens gaan we bier inslaan, de Hugh Hefner uithangen en chillen, om vervolgens weer geknipt en geschoren aan een nieuwe werkweek te beginnen.

PARKSIDE Accu-boorhamer 20V (plus accu)

Deze accu-boorhamer 20V heeft een toerental van 0-900 tpm en een slagfrequentie van 0-5000 spm. Ideaal als je iets wil ophangen in een harde stenen muur. In de folder van Lidl, en nu ook al online, afgeprijsd van 47,99 euro naar 34,99 euro. Vanaf 26 augustus 2023 ook te koop in de winkels, zo lang de voorraad strekt.

parkside accu-boorhamer korting lidl folder week 34
(Afbeelding: Parkside)

Er zit nog wel een addertje onder het gras. Bij deze accu-boorhamer zit geen accu. Die koop je, eveneens bij Lidl, voor 27,99 euro. Maar in dat geval kun je beter dit combipakket voor 59,99 euro kopen, inclusief accu en lader. Parkside is geen Makita, maar ook zeker geen slecht merk. De reviews zijn doorgaans positief en vooral voor een sporadische klusser is dit topmateriaal.

Sixpack Heineken-bier

Heb je de poster van Max Verstappen dankzij de accu-boorhamer op kunnen hangen in je mancave? Dan is het tijd om bier in te slaan voor je vrienden. Bij Lidl koop je een sixpack Heineken nu voor 4,04 euro in plaats van 5,39 euro, lezen we in de folder van week 34. Alleen in de winkel zelf verkrijgbaar.

heineken bier met korting in de lidl folder van week 34 2023
(Afbeelding: Heineken)

Ontvang je vrienden als Hugh Hefner

Met een simpel detail geef je jouw mancave de allure van een Playboy Mansion. Ontvang je vrienden in deze unisex badjas, die we voor 12,99 euro spotten in de nieuwe folder van Lidl.

badjas met korting in lidl folder week 34
(Afbeelding: Livarno)

Joggingbroek

Na zo’n weekend, want je kijkt natuurlijk de kwalificatie én de race tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort, voelt het alsof je zelf bent bewerkt met een accu-boorhamer. Naast heel veel watermeloen is ook een joggingbroek het ultieme anti-katermiddel. Lekker de hele maandag, die je natuurlijk hebt vrij gevraagd, niets doen op de bank in een best nog stijlvolle joggingbroek uit de Lidl-folder. Afgeprijsd van 19,99 euro naar 12,99 euro. Verkrijgbaar in het donkerblauw en grijs.

joggingbroek met korting
(Afbeelding: Livergy)

Baardtrimmer/tondeuse van Philips

Naast Heineken nog een groot internationaal Nederlands merk in de Lidl-folder van week 34. Deze baardtrimmer en tondeuse ineen van Philips zorgt ervoor dat je ondanks het zware weekend weer geknipt en geschoren op je werk aankomt. Vanaf woensdag 23 augustus in het filiaal te koop voor 24,99 euro in plaats van 39,99 euro. Online koop je de Philips Multigroom Series 3000 voor 29,99 euro.

PHILIPS Multigroom Series 3000 baardtrimmer met korting in lidl folder week 34
(Afbeelding: Philips)

Check ook deze e-bike in Van Moof-stijl bij Lidl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.