Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 15 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze boor- en espressomachine koop je samen voor 170 euro

De nieuwe folder van Lidl is uit en die staat deze week vol hebbedingen voor mannen. Voor hen zetten we een betaalbare top 5 op een rij, inclusief een boormachine, espresso-apparaat en barbecue.

Naast peperdure A-merken als Apple en Big Green Egg besteden we op Manners ook aandacht aan budgetsupermarkten, waar je vaak prima alternatieven vindt. In deze tijd zijn gadgets en hebbedingen nou eenmaal duur. Shop je liever bij de Action dan bij Lidl, dan vind je daar deze week ook een hebbeding voor mannen, namelijk een elektrische step van Segway.

Lidl-folder week 33 vol hebbedingen voor mannen

Onze collega’s van Want delen wekelijks wat er in de nieuwe folders van de budgetsupermarkten staat, maar daar doen wij deze week een schepje bovenop. Mannen kunnen namelijk hun hart ophalen.

1. Boormachine met megaset van Parkside

Nu we viriel bezig zijn, laten we dan beginnen met het meest mannelijke product uit de Lidl-folder van week 33. Deze schroefboormachine met een bijgeleverde megaset is vanaf zaterdag 19 augustus te koop voor slechts 69,99 euro. Hou de webshop en het filiaal om de hoek in de gaten.

lidl folder week 33 augustus boormachine
(Afbeelding: Lidl)

De reviews van dit product zijn, gezien de prijs-kwaliteitverhouding, overwegend positief. We hebben de klusser van onze redactie ook even nagevraagd. “Parkside is geen Makita, maar het merk heeft doorgaans degelijk materiaal voor mannen die met enige regelmaat klussen.”

2. Espresso-apparaat

Klussen met een boormachine doe je niet zonder eerst de dag op te starten met een bakje troost. Naar onze mening zorgen espressoapparaten met een piston voor de beste koffie en espresso en dat hoeven niet per se heel dure apparaten te zijn. Lidl heeft wat dat betreft een goede aanbieding in de nieuwe folder.

lidl folder week 33 augustus espressomachine
(Afbeelding: Lidl)

Dit koffiezetapparaat van Silvercrest koop je nu voor 99,99 euro. Niet veel geld voor dagelijkse prima espresso.

3. Boxers en T-shirts van Levi’s

Met een boormachine in je hand denk je waarschijnlijk dat je wegkomt met een mannendecolleté. Nou, daar doen wij dan weer niet aan mee. Trek liever een onderbroek aan. Bij Lidl koop je die vanaf woensdag 16 augustus van het A-merk Levi’s. Ook komen er T-shirts in de schappen te liggen.

lidl, levi's boxer shorts, folder week 33
(Afbeelding: Lidl)

Gespot in de folder van week 33, hou de webshop en het filiaal om de hoek in de gaten. Twee paar boxers koop je voor 16 euro.

4. Tuinschuur

Echte mannen hebben een eigen schuur. Gewoon om zichzelf af en toe even terug te trekken met een biertje en boormachine. Je leest het goed, er staat een complete tuinschuur in de Lidl-folder van week 33.

tuinschuur in lidl folder van week 33 in 2023
(Afbeelding: Lidl)

Je hoeft geen genie te zijn om deze tuinschuur in elkaar te zetten. Voor 199 euro is hij van jou.

5. Grillmeister Gas BBQ 3+1

Na gedane arbeid is het goed rusten. Of beter gezegd: eten. Bij deze barbecue heb je wel de lusten (gaar vlees), maar niet de lasten (gedoe met aansteken en schoonmaken). Als je de cover van de nieuwe Lidl-folder hebt gezien, weet je dat je deze week geen 329 euro, maar 164,50 euro betaalt voor de Grillmeister Gas BBQ 3+1.

GRILLMEISTER Gas BBQ 3+1, aanbiedingen in lidl folder voor mannen
(Afbeelding: Lidl)

Check ook deze betaalbare barbecues, inclusief een Green Egg-alternatief, tevens verkrijgbaar bij Lidl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.