Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 15 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

Action stunt met elektrische step Segway die boetes gaat opleveren

Action stunt deze week met een elektrische step van een A-merk. De Segway Ninebot KickScooter F25E I, om precies te zijn. Mediamarkt heeft van hetzelfde merk een iets minder sterke, maar ook goedkopere autoped in de aanbieding. Kijk alleen wel uit voor boetes.

Het punt is namelijk dat je in Nederland nog helemaal niet de straat op mag met een elektrische step. Je riskeert een boete bij een niet goedgekeurde e-step. Lees hier de exacte regels van de Rijksoverheid. Maar ben je veel internationaal aan het reizen met de trein, dan is dit een prima aankoop voor stadsvervoer.

Segway Ninebot KickScooter F25E I bij Action

De elektrische step bij Action heeft een batterijcapaciteit van 275 Wh (7650 mAh) en de motor heeft een maximaal vermogen van 500 W. Hiermee haal je een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en de geschatte actieradius is tevens 25 kilometer.

segway kickscooter elektrische step bij action
(Afbeelding: Segway)

Action zegt het er nog maar eens bij: de elektrische step is niet toegestaan op de openbare weg. Je koopt de Segway Ninebot KickScooter F25E I voor 349 euro en meer specificaties lees je via de prijslink.

Elektrische step bij Mediamarkt

Mediamarkt duikt nog eens 50 euro onder de prijs van Action met de Ninebot Kickscooter E2 Plus E van Segway. Deze elektrische step is met een maximaal vermogen van 300 W iets minder sterk, waardoor je bijvoorbeeld wat langzamer op gang komt. De geschatte actieradius en topsnelheid is echter hetzelfde.

NINEBOT BY SEGWAY Kickscooter E2 Plus E elektrische step mediamarkt
(Afbeelding: Segway)

Je koopt deze elektrische step voor 299 euro bij Mediamarkt.

Spotgoedkoop Apple AirPods-alternatief

Nu je toch illegaal bezig bent op je e-step van Segway, waarom dan ook niet gewoon oortjes in tijdens rijden. Overigens ook iets dat we uiteraard ten zeerste afraden, maar dat lijkt aan dovemansoren gericht als we het straatbeeld observeren. Hoe dan ook: bij Action koop je ook dit spotgoedkope alternatief voor Apple AirPods.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.