Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 15 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De meest succesvolle film van 2023 is hier al te streamen

The Super Mario Bros. Movie staat dik bovenaan de lijst met films die in 2023 het meest hebben opgebracht. De film draait nog in de bioscoop, maar is nu ook al te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Films en series op basis van games worden steeds populairder. Het genre gaat langzaam maar zeker richting de aantrekkingskracht van het superheldengenre. Niet voor niets was de film over Nintendo-fenomeen Super Mario een kaskraker van ongekende proporties. Verschillende generaties gamers togen wereldwijd naar de bioscoop, waar ze tot nu toe samen goed zijn voor een omzet van meer dan 1,3 miljard euro.

The Super Mario Bros. Movie op Pathé Thuis

Meer dan genoeg, kun je dan concluderen. Wat dat betreft is het een goede timing dat The Super Mario Bros. Movie nu via Pathé Thuis en andere diensten te streamen is. Je huurt de film vanaf 4,99 euro.

Yep, ook deze film heeft een plot. Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden. Verwacht veel kleurexplosies en drukke geluiden, die je herkent uit de games met de loodgieters.

Details en easter eggs in de film

Heb je de film al in de bioscoop gezien, dan zijn deze details en easter eggs je vast ontgaan. Nog een reden om Pathé Thuis aan te slingeren.

Naast The Super Mario Bros. Movie staan er nog veel meer goede en nieuwe films op Pathé Thuis, een streamingdienst die nog wel eens vergeten wordt in de huiskamer. Het is de videotheek van vroeger, maar dan goedkoper en online. En geen boete bij te laat inleveren. Ook Fast X (2023) en John Wick: Chapter 4 zijn tegen betaling al te streamen. Check hier het complete aanbod.

De film over Super Mario is naast Pathé Thuis ook te huur via Amazon, YouTube, Google Play Films en Apple TV.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.