Pim Jansen
Pim Jansen Gadgets 16 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Spotgoedkope eetkamerstoelen dankzij zwartste dag van het jaar

Nog eetkamerstoelen nodig voor je studentenkamer, die er van afstand nog aardig stijlvol uitzien? Op naar (de website van) Lidl! Ja, daar zijn we weer met die vermaledijde budgetsupermarkt, die nu al begint met Black Friday-deals.

Black Friday, definitief overgewaaid vanuit Amerika, is de zwartste dag van het kapitalistische jaar. En dat zegt wat. Maar we gaan er gewoon in mee, consumeerslaven als we zijn. Want hoezeer de dag ook te veroordelen is, stiekem willen we allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Back Friday bij Lidl

Het is volgende week pas Black Friday, maar Lidl heeft al een tsunami aan deals over het web laten stromen. Daar zit een aantal interessante aanbiedingen tussen, van interieur tot elektronica en van klusmateriaal tot allemaal andere dingen die je niet nodig hebt maar wel leuk zijn om met korting te kopen.

Spotgoedkope eetkamerstoelen

Of je nou tweedehands shopt of op zoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen, ze zijn overal onbetaalbaar. Dat heb je vast wel eens ondervonden. Behalve bij Lidl, natuurlijk. De onderstaande set van twee stoelen koop je vanaf nu tot en met Black Friday voor 34,99 euro. Oké, de bovenkant is van imitatieleer en de afwerking kan beter. Maar voor dit geld vind je niet twee andere nieuwe stoelen. Ideaal voor een studentenkamer.

LIVARNO home 2 eetkamerstoelen San Diego lidl black friday korting
(Afbeelding: Livarno)

Koop je vier van deze eetkamerstoelen bij Lidl, dan betaal je rond Black Friday 64,99 euro. Helemaal een goede deal. Check ook deze interieurdeals, van tafels tot kunstplanten die je niet hoeft te verzorgen.

Meer Blak Friday-deals

Vind jij als interieursnob deze eetkamerstoelen maar niets? Check dan het volledige overzicht met Black Friday deals bij Lidl. Accu-boormachines, Smart TV’s, matrassen, kinderstoelen voor in de auto, er is geen nee te koop tijdens deze gitzwarte dagen.

Voor de koffieleuten schreven we eerder deze week al over dit volautomatische koffiezetapparaat van DeLonghi dat je nu met 45 procent korting koopt..

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.