Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 3 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

5 LEGO-bouwsets die jouw interieur een boost geven

De feestdagen komen eraan, en tegenwoordig vragen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen om LEGO. Ditmaal tippen we je geen gecompliceerde Star Wars-sets, maar bouwsets die jouw interieur verrijken.

Sinds de pandemie en verschillende televisieprogramma’s en documentaires is LEGO ongekend populair onder volwassenen. Sommige bouwwerken hou je op je hobbykamer, terwijl andere zo mooi zijn dat je ze een prominente plek in je huis geeft.

LEGO-bouwsets die je interieur verrijken

We hebben vijf bouwsets op een rij gezet die jouw interieur verrijken, van planten tot schilderijen voor aan de muur.

1. Vincent van Gogh – De sterrennacht

Een Van Gogh aan de muur? Prima, maar dan wel zelf gebouwd. Onlangs bracht LEGO een bouwset van het schilderij De Sterrennacht uit, inclusief een minifiguur van de meester zelf. Het 3D-bouwwerk kun je ophangen of neerzetten in je interieur. Je koopt de set voor 169,99 euro. Dat is veel geld, maar vind maar eens een goedkopere Van Gogh voor aan de muur.

van gogh sterrennacht, lego, bouwsets, interieur

2. The Rolling Stones

Het ultieme LEGO-bouwwerk voor fans van The Rolling Stones is natuurlijk de welbekende grote rode tong. Net als de Van Gogh een 3D-bouwwerk waar je ophangelementen bij geleverd krijgt. De set, bestaande uit 1.998 onderdelen, kost 149,99 euro.

lego bouwsets, tong, rolling stones, interieur, korting

3. Wereldkaart

Dan een set voor de globetrotters onder ons, die middels een wereldkaart in het interieur aan visite willen laten zien waar ze allemaal geweest zijn. Zo heb je altijd een gespreksonderwerp, en daarnaast is deze wereldkaart van LEGO ook gewoon een leuke bouwset. Te koop voor 249,99 euro.

wereldkaart, legoart

4. Orchidee (en andere planten)

Een beetje groen in je interieur kan nooit kwaad, en waarom dan niet gewoon zelf een plant bouwen van LEGO? De orchidee kost je bijvoorbeeld 49,99 euro. Zo zijn er nog veel meer planten, maar net waar je van houdt.

5. Wereldbol

Wat is een interieur zonder een good old wereldbol, in wat voor kamer dan ook. Deze LEGO-bouwset is vrij uitdagend en stijlvol gekleurd. Je koopt de set voor 229,99 euro. Ook weer een leuk cadeau voor die globetrotter.

Check ook deze sets met korting.

* Dit artikel bevat affiliate links

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.