Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 19 apr 2021
Leestijd: 4 minuten

LEGO-deals: Bol en Amazon stunten met fikse korting op sets voor volwassenen

De avond doorkomen met Netflix wordt op een gegeven moment ook saai. Gelukkig hebben we LEGO nog. De Deense speelgoedfabrikant heeft uitdagende sets waar je ook als volwassene lang mee zoet bent. Bol en Amazon Nederland scoren weer met fikse kortingen op bepaalde modellen.

LEGO-sets met korting

Dat komt goed uit! We zetten 8 aanraders voor je op een rijtje. Let wel goed op: de kans is aanwezig dat bepaalde deals al vervallen zijn tegen de tijd dat je dit artikel leest. Let dus goed op de prijzen voor je een set aanschaft. Voor de zekerheid zetten we de originele adviesprijzen en tijdelijke nieuwe prijzen ernaast. Zo kun je altijd dubbelchecken of de deals nog gelden.

Aanbiedingen van Bol

LEGO Technic Ferrari 488 GTE AF Corse #51

LEGO werkt met vrijwel elk grote automerk samen, met gedetailleerde replica’s als resultaat. Vaak peperdure sets van Technic waar je dagen lang mee zoet bent en groter uitpakken dan je van tevoren zou verwachten. Juist daarom is het geweldig nieuws als je in die serie grote korting kunt scoren. Deze Ferrari 488 GTE AF Corse #51 gaat van 179,99 euro naar 127,49 euro. Toch mooi meegenomen!

Klik hier voor de aanbieding

LEGO Technic Ferrari 488 GTE
🚗 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

Ben je meer van de Lamborghini’s? Ook dan kun je de komende weken zoet zijn, dankzij deze Sián FKP 37. Één ding is zeker: dit model valt direct op, in welke kamer je de bolide ook zet. Wat een kleur. Authentieke kenmerken zoals een werkende schakelpaddle, de V12-motor met bewegende zuigers en de versnellingsbak maken het plaatje af. Wat een monster. Van 379,99 euro naar 271,99 euro.

Klik hier voor de aanbieding

12 uitdagende LEGO-sets (voor volwassenen) die je nu met korting kunt scoren
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Star Wars Boba Fett Helm

Fans van Star Wars hoeven zich ook niet te vervelen. Naast de onderstaande Sith-set die je bij Amazon met korting kunt scoren, heeft Bol ook nog eens deze Boba Fett-helm voor je klaar staan. Je bent gewaarschuwd: dit jaar komt ook Darth Vader uit in deze lijn, dus voor je het weet heb je een plank vol bustes/helmen. De perfecte voorbereiding op het volgende seizoen van The Mandalorian! Van 64,99 naar 42,49 euro.

Klik hier voor de aanbieding

LEGO Avondklok Lockdown sets volwassenen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Creator Expert Ford Mustang

Nou, vooruit, toch nog een auto. Dit keer niet van Technic, maar te bouwen met de reguliere plastic steentjes van LEGO. Je kunt je eigen miniatuur-versie van deze iconische bolide in elkaar zetten. Deze in samenwerking met Ford ontwikkelde set heeft een imposante V8-motor, inclusief accu, slangen en een luchtfilter. Een auto uit 1960, maar het ontwerp is tijdloos. Van 139,99 euro naar 110,49 euro.

Klik hier voor de aanbieding

LEGO Bol Amazon aanbiedingen korting
(Afbeelding: LEGO)

Aanbiedingen van Amazon Nederland

LEGO Creator Expert Bonsai Boom

We stappen over naar Amazon, want ook daar wordt met korting gestunt. Gestrest door de pandemie? Het thuiswerken helemaal zat? Misschien kun je toch even met rust komen dankzij dit bonsaiboompje. Een gloednieuwe set, maar nu al met forse korting te scoren. Over thuiswerken gesproken: zo heb je meteen een stukje groen op je bureau. Om er vervolgens weer wat anders mee te bouwen tijdens saaie videocalls. Van 59,99 euro naar 49,16 euro.

Klik hier voor de aanbieding

LEGO Botanical Collection Bloemen planten
💫 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Art The Beatles

LEGO richt zich de laatste jaren sowieso al (met succes) steeds meer op volwassenen. Maar het hoogtepunt van vorig jaar is wat ons betreft de introductie van LEGO Art. Een serie gedetailleerde schilderijen die je met kleine nopjes realiseert. Het toffe aan de serie is dat je met elke set meerdere verschillende schilderijen in elkaar kunt zetten, of zelfs meerdere exemplaren kunt realiseren tot een groter model. Er is zelfs een officiële podcast die je tijdens het bouwen vermaakt. Dankzij de fikse korting waarmee Amazon nu strooit heb je de ultieme kans om The Beatles compleet te maken. Van 129,99 euro naar 87,54 euro.

Klik hier voor de aanbieding

lego beatles
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Art Star Wars De Sith

Star Wars-fans opgelet: dit is je ultieme kans om niet alleen Darth Vader, Darth Maul of Kylo Ren te bouwen, maar ze ook te combineren tot een imposante grotere Darth Vader. De ultieme decoratie voor je thuiswerkplek, al is het afhankelijk van je werk wellicht wijs om ze buiten het zicht van je webcam op te hangen. Of worden bepaalde vergaderingen juist makkelijker als Darth Vader over je schouder meekijkt? Van 129,99 euro naar 87,54 euro

Klik hier voor de aanbieding

Lego Art series Sith korting
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Harry Potter De Zweinstein Express

We sluiten af met de magische wereld van Harry Potter. Wat is beter dan ervan dromen om naar Zweinstein te vertrekken met de Zweinstein Express? De trein zelf in elkaar zetten! Naast de klassieke stoomlocomotief bouw je ook perron 9¾, de ondertussen iconische locatie uit de films. Pure nostalgie, en een mooie zoethouder in afwachting van de nieuwe Harry Potter-series op HBO Max. Van 89,99 euro naar 67,99 euro.

Klik hier voor de aanbieding

Lego Art series Sith korting
💓 (Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.