Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 8 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Laatste kans op Netflix: 3 populaire films verdwijnen deze week

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Maar tegelijk ook je laatste kans op een aantal films. In week 6 van 2022 is het onder meer je laatste kans op American Pie en Dark Waters.

We vertellen het er altijd nog maar even bij: naast de productie van eigen films en series koopt Netflix ook nog altijd titels aan. En die hebben een licentie van beperkte duur. Het is dus een komen een gaan van klassiekers, toppers en cultfilms.

Laatste kans: deze films verdwijnen na week 6

Op Netflix zelf vind je geen overzicht van films die verdwijnen, daarom helpen wij je een handje. In week 5 is het je laatste kans op de populaire films American Pie (1999), Dark Waters (2019), Behind the Curve (2018) en

1. American Pie (1999)

Liefhebbers van high school onderbroekenlol kunnen deze week nog vlug even hun portie nostalgie veilig stellen. American Pie behoeft verder geen uitleg. De avonturen van de bevriende scholieren Jim Levenstein, Chris Ostreicher, Kevin Myers, Paul Finch en Steve Stifler zijn tijdloos en blijven hilarisch.

American Pie is tot en met 14 februari te zien op Netflix.

2. Dark Waters (2019)

Ook is het deze week je laatste kans op een recentere film, met een serieuzer karakter. In Dark Waters ontdekt een vasthoudende advocaat een duister milieugeheim dat een groeiend aantal onverklaarbare sterfgevallen verbindt met een van ‘s werelds grootste bedrijven. Hij probeert de waarheid te onthullen. IJzersterke film over een waargebeurd verhaal, met goede recensies. Met onder anderen Mark Ruffalo, Anne Hathaway en Bill Pullman in de gelederen ook geen misselijke cast.

Dark Waters is tot en met zondag 13 februari te zien op Netflix.

3. Behind the Curve

Deze documentairefilm moet je deze week gewoon nog even meepakken op Netflix. Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt. Even hilarisch als schokkend. Je zit in ieder geval met open mond te kijken naar deze veelbesproken documentaire, die op de streamingdienst massaal is bekeken.

Behind the Curve is tot en met maandag 14 februari te zien op Netflix.

Bekijk hier welke films en series er in februari 2022 op Netflix bijkomen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.