Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 8 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de zusjes Tantot, ‘s werelds meest begeerde tweeling

Als je Mathilde Tantot hebt, krijg je Pauline Tantot erbij. En vice versa. Geen straf. Mathilde en Pauline Tantot staan bekend als ‘s werelds meest begeerde tweelingzusjes en je moet verdomd goed zoeken om het tegendeel te bewijzen.

‘s Werelds meest begeerde tweelingzusjes: Mathilde en Pauline

Zowel Mathilde als Pauline zijn te volgen op Instagram en er zijn weinig redenen om dat niet te doen. Ze delen erop los en strooien met bikini’s. Niet zo vreemd, te weten dat de twee Franse zusjes, die nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn, samen een bikini-merk runnen, Khassani Swimwear genaamd. Daarvoor staan ze zelf model. Daarnaast delen ze veel andere foto’s, vooral met z’n tweeën. Puur om de wereld een stukje mooier te maken en mensen te vermaken. Nobel.

Duidelijk, ze zoeken de grenzen van het toelaatbare op.

Mathilde Tantot

Ondanks dat de tweelingzusjes nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn, zijn er wel verschillen. Mathilde is de populairste van de twee en heeft 3 miljoen volgers op Instagram. Een compilatie van haar smaakvolle Instagram-account.

Pauline Tantot

Dan Pauline Tantot, die ook niet te klagen heeft over aandacht op Instagram. Ze heeft 1,8 miljoen volgers op Instagram en deelt net weer even wat andere foto’s dan haar tweelingzusje. Ook haar stijl kunnen we waarderen. Een compilatie van haar Instagram-account.

Bekijk ook de foto’s van Georgina Rodriguez in bikini. Juist, de vriendin van Cristiano Ronaldo.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.