Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 19 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Kanye West strikt topmodel voor campagne én als nieuwe date

Kanye West heeft naar het schijnt weer eens een nieuwe date, en wij willen dan toch altijd even weten wie dat is. De dames van NSMBL, onze buurredactie, weten ons te vertellen dat topmodel Candice Swanepoel met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de nieuwe date is van de rapper.

Sinds het over en uit is met Kim Kardashian, beleeft Kanye West een tweede jeugd. Tot voor kort koos hij daar ook zijn dates op uit. Eerst was er de twintig jaar jongere Vinetria, daarna volgde een korte en hevige relatie met Julia Fox, om niet lang daarna verder te gaan met de jongere editie van Kim Kardashian.

Candice Swanepoel voor Kanye West

Nog niet zo lang geleden strikte Kanye West topmodel Candice Swanepoel voor een Yeezy Gap-campagne, die vorige week voor het eerst werd getoond. Met een futuristische zonnebril en kaal hoofd is het Zuid-Afrikaanse model een van de nieuwe gezichten van het label, dat een samenwerking is tussen Gap en de rapper.

De kledingcollectie bestaat uit items voor mannen, vrouwen en alles daar tussenin. Vandaar ook de androgyne look van Candice Swanepoel in de campagne. Mooie beelden, en waarschijnlijk ook een gezellige setting.

Date op leeftijd

Waar een klusje toe kan leiden, blijkt maar weer eens. Volgens Entertainment Tonight en NSMBL zijn de twee gescheiden ouders op dit moment aan het daten. Veel meer woorden zullen we daar maar niet aan vuil maken.

kanye west, candice swanepoel, date, ,campagne, topmodel
(Afbeelding: instagram.com/kanyewest)

Candice Swanepoel is een goede bekende van Kim Kardashian, die onlangs nog een blik supermodellen opentrok voor een nieuwe campagne van haar shapewear-merk Skims. De nieuwe date van haar ex Kanye West was daar eentje van.

Het Zuid-Afrikaanse model was jarenlang een collega van Doutzen Kroes bij Victoria’s Secret, maar tegenwoordig heeft Candice Swanepoel haar eigen bikini- en lingeriemerk, Tropic of C genaamd. En ja, daar staat ze zelf model voor in goddelijke campagnes.

candice swanepoel, tropic of c, bikini, duurzaam merk, instagram
(Afbeelding: Tropic of C)

We fantaseren erbij dat Kanye West zijn nieuwe date ophaalt in de YeMobile, een van de nieuwste auto’s in zijn wagenpark.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.