Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 4 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian opent blik supermodellen voor Skims-campagne

Waar Kim Kardashian eerder deze maand nog zelf de show stal in de Swim-campagne van Skims, heeft ze nu een blik modellen van de bovenste plank opengetrokken. Check de campagne met Candice Swanepoel, Tyra Banks, Heidi Klum en Alessandra Ambrosio.

Skims is het merk waarmee Kim Kardashian shapewear sexy heeft gemaakt. Vroeger probeerden vrouwen het koste wat het kost te verhullen als ze vormend ondergoed droegen, nu lopen zelfs modellen ermee te koop. Het heeft de ondernemende socialite geen windeieren gelegd; ze is sinds vorig jaar officieel miljardair en dit verdiende ze per seconde in 2021.

Kim Kardashian opent blik supermodellen voor Skims

En wie het breed heeft, kan het breed laten hangen. Niet wat betreft haar body, dat voorkomt de shapewear wel, maar wel als we kijken naar het budget. Er zijn weinig merken die Candice Swanepoel, Tyra Banks, Heidi Klum en Alessandra Ambrosio kunnen betalen voor een campagne.

De modellen variëren van 33 jaar (Candice Swanepoel) tot 48 jaar (Heidi Klum en Tyra Banks), blijkbaar de ultieme doelgroep voor de shapewear van Skims. En hoe groot deze namen ook zijn, Kim Kardashian heeft zichzelf centraal gezet in deze campagne. En waarom zou ze ook niet?

Modellen bundelen hun krachten

“Iconen bundelen hier voor het eerst hun krachten. Tyra Banks, Heidi Klim, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel dragen onze geliefde collectie boterzachte bh’s, slipjes en foundations uit de lijn Fits Everybody”, aldus Skims in een statement op Instagram.

In de geest van Kim Kardashian delen de modellen keurig ook de campagnefoto’s op hun persoonlijke Instagram. Even in de posts naar rechts swipen voor meer beeld. Er volgen ongetwijfeld meer foto’s en video’s.

Candice Swanepoel

Tyra Banks

Heidi Klum

Alessandra Ambrosio

Check de nieuwste collecties van Skims hier. En wil je Kim Kardashian op haar puurst zien? Check dan deze intieme fotoshoot van de Nederlandse fotografe Annemarieke van Drimmelen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.