Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 21 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian breidt miljardenimperium uit met badmode

Kim Kardashian heeft een nieuwe lijn van Skims onthuld, Swim genaamd. Juist, haar shapewearmerk gaat ook bikini’s en andere zwemkleding verkopen. Daarmee heeft Kylie Jenner, die andere miljardair uit de familie, er een geduchte concurrent bij.

Ze brak door met een sekstape en fotoshoots in Playboy. Vervolgens stoomde ze verder via Keeping Up with the Kardashians en werd ze dankzij duizenden selfies in bikini de meest invloedrijke vrouw op social media. Inmiddels is ze selfmade miljardair met een krankzinnig jaarinkomen, mede dankzij haar merk Skims. En ja, waarom dan niet uitbreiden met een zwemlijn? Wij mogen deze vrouw wel.

Kim Kardashian onthult Skims Swim

“Jullie vroegen erom, wij hebben geluisterd”, zei Kim Kardashian, gehuld in een bikini van haar eigen nieuwe lijn, vorige week al. Daarbij deelde ze, alsof het allemaal niets is, al de onderstaande tien foto’s.

Afgelopen weekend ging het feest verder. Toen dropte ze de bikini-collectie voor het eerst op de website van Skims. Uiteraard promootte ze de nieuwe lijn Swim in haar eigen waar. Je kunt zeggen van deze vrouw wat je wil, ondernemen kan ze wel. Naast bikini’s bestaat de collectie ook uit zwempakken.

Kim Kardashian is niet de enige die Skims Swim aanprijst, ook andere bikini-modellen kregen de eer. Een kleine compilatie.

Liever een bikini van Kylie Jenner?

Dat zowel de familie Kardashian als Jenner graag paradeert in bikini, moge duidelijk zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze zelf complete modelijnen opzetten met hun favoriete kledij. Zo kwam Kylie Jenner vorig jaar ook met haar eigen zwemlijn op de proppen. Lees en bekijk hier meer, en oordeel zelf wat jij zelf het liefst draagt of waar je jouw vriendin het liefst in ziet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.