Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Zo word je in no-time een selfmade miljardair

Kylie Jenner is door het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ‘s werelds jongste selfmade miljardair. Nou kun je zeggen over deze dame wat je wilt, wij maken een diepe buiging voor haar.

Als we dit rijtje met rijkste mensen op aarde onder de loep nemen, zakt de moed ons in de schoenen. Om selfmade miljardair te worden, moet je veel werken, veel kunnen en veel investeren. Bill Gates ging eerst failliet voordat hij Microsoft Corporation oprichtte. Jeff Bezos werkte acht dagen per week om Amazon te laten uitgroeien tot het grootste handelsbedrijf op het internet. En zo kunnen we nog even doorgaan. Gelukkig stelt Kylie Jenner ons gerust. Je kunt ook miljardair worden zonder specifiek talent, wat minstens even knap is.

‘s Werelds jongste selfmade miljardair in 2020

Deze week heeft het Amerikaanse zakentijdschrift The World Richest in 2020 gepubliceerd. In verschillende categorieën lees je wie de rijkste mensen op aarde zijn. In de categorie jongste selfmade miljardairs prijkt Kylie Jenner voor de tweede maal op rij bovenaan de lijst.

De levenslessen van Kylie Jenner

Dat heeft ze mede te danken aan haar cosmeticamerk Kylie Cosmetics, waarvan ze 51 procent van de aandelen verkocht aan Coty Inc. Maar dat cosmeticamerk was natuurlijk nooit zo groot geweest als haar naam niet al een merknaam op zich was. Dit zijn de levenslessen van ‘s werelds jongste selfmade miljardair Kylie Jenner.

1. Ga vaak op vakantie

2. Desnoods met je succesvolle halfzus

3. Zeg ja tegen Playboy

4. Support je zus

5. Doe af en toe iets geks met je haar

6. Ben aanwezig op feestjes

7. Voorkom een tekort aan vitamine D

8. Zeg ja tegen fashion shoots

9. Documenteer je leven op Instagram (dat kan niemand zo goed als Kylie Jenner)

10. Vergeet niet uit te rusten

11. Echt waar: ga als aspirant selfmade miljardair af en toe op de foto met een velg

12. Last but not least: begin je eigen cosmeticamerk

Check ook: Verveling slaat toe (deel 2): modellen in thuisisolatie bieden troost

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.