Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner showt eerste collectie van miljoenenimperium in de maak

Kylie Jenner heeft een reeks nieuwe foto’s van haar nieuwe bikini-imperium Kylie Swim gedeeld. Net als het lingeriemerk Savage x Fenty van Rihanna, staat diversiteit en een maatje meer hoog in het vaandel. Maak kennis met de eerste collectie.

Je mag van Kylie Jenner vinden wat je wilt, maar over haar ondernemersinzicht bestaat geen twijfel. Ze werd door Forbes als eens uitgeroepen tot ‘s werelds jongste vrouwelijke selfmade miljardair. Dat vermogen harkte ze bij elkaar door eerst miljoenen volgers volgers te verzamelen met foto’s in bikini, om vervolgens verschillende merken te lanceren. Zo zijn Kylie Cosmetics en Skins succesvolle miljoenenbedrijven.

Kylie Jenner en haar modellen in Kylie Swim

Nieuw is dus Kylie Swim, waarvan je eerder deze maand al een teaser te zien kreeg. Maar het serieuze werk is nu begonnen. Ga hier maar vast aan wennen, het komende decennium word je doodgegooid met Kylie Jenner in bikini’s en andere zwemkleding.

De selfmade miljardair onthult onder meer een onepiece en een sarong. Ook dansen verschillende modellen, de ambassadeurs van Kylie Swim, rond in bikini’s en andere zwemkleding. De collectie kenmerkt zich door extreme uitsnijdingen in jaren 80-stijl. Dat in zonsondergangtinten met een vleugje neon en glitter. Niet slecht voor een eerste collectie. Hier zijn de beelden en vergeet niet te swipen door sommige posts.

Maak ook kennis met Addison Rae, de Kylie Jenner van TikTok.

De nieuwe collectie van Kylie Swim is nog niet beschikbaar, maar verschijnt binnenkort op deze website.

Miljoenen volgers spammen in bikini

Wat nu rest, is de 263 miljoen volgers op Instagram spammen in bikini’s en andere swimwear. Een recept voor mega-succes, zo liet Rihanna al zien met haar lingeriemerk Savage x Fenty en modemerk Fenty Beauty. Met veel minder volgers dan Kylie Jenner wist de zangeres met haar merken in een paar jaar tijd miljardair te worden. Lees daarover meer in dit artikel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.