Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 20 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner onthult Kylie Swim, een bikini-imperium in de maak

Kylie Jenner gaat haar fortuin uitbouwen met een zwemkledingmerk. Eerder deze week onthulde ze de eerste bikini van Kylie Swim, nu stelt ze je voor aan haar modellen. Hier gaat de wereld nog veel van zien en horen.

Miljoenen volgers op social media en een eigen modemerk blijkt een gouden cocktail. Rihanna werd miljardair met Fenty Beauty en Savage x Fenty, Beyoncé heeft Ivy Park, Kim Kardashian Skims, noem het rijtje maar op.

Kylie Jenner presenteert je Kylie Swim

Dat clubje is nu een lid rijker. Met haar nieuwe merk biedt Kylie Jenner zwemkleding, cover-ups en bikini’s met extreme uitsnijdingen in jaren 80-stijl. Dat in zonsondergangtinten met een vleugje neon en glitter. Niet slecht voor een eerste drop.

Eerder deze week dropte de society-miljardair de bovenstaande teaser op Instagram, vandaag stelt ze je voor aan haar modellen. Of ambassadeurs, zoals Rihanna ze noemt. Ook hier ga je nog veel van zien, of je het nou wil of niet.

Mocht je nou direct een bikini willen shoppen voor je vriendin, dan moet je nog even geduld hebben. Informatie over een eerste release en modeshow volgt.

Miljardairs in bikini

Eerder deze maand werd Rihanna tot miljardair uitgeroepen door Forbes. Het grootste gedeelte van haar vermogen schraapte ze in een paar jaar bij elkaar met Fenty Beauty, haar mode-imperium waarvan ze 50 procent van de aandelen bezit. Die zijn samen 1,4 miljard dollar waard.

Rihanna doet dat allemaal met 105 miljoen volgers op Instagram, Kylie Jenner heeft er 260 miljoen. Die ze nu dagelijks kan spammen in Kylie Swim. Of je het nou wil of niet, je maakt het begin mee van een bikini-imperium waar je de komende jaren even niet omheen kunt. Kan er ook nog wel bij in 2021, zullen mensen misschien denken.

Hoe dan ook een buiging voor de handelsgeest en presentatie, je moet het maar doen. Kylie Swim is bovendien slechts een van de bedrijven van Kylie Jenner. Zo bracht ze vorige week nog de 24K Collection uit met haar cosmeticamerk dat meer dan een miljard waard is. Om tussendoor nog even het Skims van haar halfzus te promoten. En dan heeft ze ook nog Kylie Skin.

Om een bruggetje te maken: check vooral ook het omvangrijke wagenpark van zus Kendall.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.