Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 24 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Foto’s: Parijs maakt kennis met stijlkameleons Kanye West en Julia Fox

Kanye West en Julia Fox zijn volop aan het daten en dat mag de hele wereld weten. Gisteren verschenen ze tijdens Paris Fashion Week in een matchende spijkeroutfit bij de Kenzo-show, nu is het leer dat de klok slaat.

Kim Kardashian is al een tijdje aan het daten met Pete Davidson. En dat zit Kanye West zo hoog, dat hij zijn ‘ex’ heeft ontvolgd. Als reactie is hijzelf ook aan het daten geslagen. Eerst een losse flodder met de twintig jaar jongere Vinetria, nu met actrice Julia Fox. En dit begint behoorlijk serieuze (en absure) vormen aan te nemen.

Kanye West en Julia Fox in Parijs

De twee werden onlangs al een paar keer gespot door wat paparazzi, maar inmiddels is het out in the open. Het liefdeskoppel is op dit moment in de stad van de liefde. Als een wervelwind stormen Kanye West en Julia Fox door Parijs, van de ene na de andere modeshow. En dat doen ze in matchende outfits, waar normale mensen niet mee binnen worden gelaten.

paris fashion week, kanye wets, parijs, julia fox
Kanye West en Julia Fox arriveren in Parijs (Afbeelding: Getty)

Jawel, de Paris Fashion Week is bezig. Vandaag (24 januari) staat onder meer de modeshow van Schiaparelli centraal. Julia Fox en Kanye West hebben voor die gelegenheid net als gisteren weer een thema uitgekozen: ditmaal leer en latex. Waarom de rapper met een bivakmuts arriveerde bij de modeshow in Parijs, weet alleen hijzelf. Feit is dat ieder ander mens direct was opgepakt.

In spijkerstof naar Kenzo

Een dag eerder bezocht het liefdeskoppel de Kenzo-show, in een minstens even opvallende en op elkaar aansluitende stijl. Julia Fox in een oversized werkmansbroek van Carhartt en een spijkerjas met twee uitstekende pilaren als bustehouders. Kanye West als een ruige automonteur uit de jaren 80, ook volledig in spijkerstof. Eigenlijk best cool om zo de traditionele haute couture van Parijs te doorbreken.

kanye west, julia fox, parijs, paris fashion week, spijkerjas
Kanye West en Julia Fox arriveren bij de Kenzo-show, gedurende de Paris Fashion Week (Afbeelding: Getty)
kanye west, julia fox, parijs, paris fashion week, spijkerstof
‘Yo, waar is de bar?’ (Afbeelding: Getty)

De Kenzo-show was buiten, en zo te zien hadden Julia Fox en Kanye West de boel Parijs iets warmer ingeschat. Dat ziet er dan toch weer wat treurig uit, in het kader van de glamour die rond de Paris Fashion Week hangt.

Julia Fox is een actrice die je wellicht kent uit de Netflix-Original Uncut Gems. Ze heeft een duidelijke overeenkomst met Kim Kardashian: ook zij strooit met haar curves op Instagram. Maak hier uitgebreid kennis met de nieuwe vlam van Kanye West.

parijs, kanye west, julia fox, paris fashion week
En dan gingen ze natuurlijk ook nog even het nachtelijke Parijs ontdekken (Afbeelding: Getty)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.