Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Julia Fox, de vrouw die Kim Kardashian even moet doen vergeten

Mensen moeten daten wat ze willen en in de meeste gevallen wekt dat niet echt onze interesse. Maar als Kanye West een vermeende nieuwe vriendin dan wel date heeft, kijken we toch even over onze schouder. Altijd interessant om te zien wie Kim Kardashian te vervangen. Op dit moment is het aan Julia Fox om die taak te vervullen.

Kim Kardashian is al een tijdje aan het daten met Pete Davidson. Dat zit Kanye West sinds de begindagen zo hoog, dat hij zijn β€˜ex’ heeft ontvolgd. Als reactie ging hij destijds een paar avondjes uit met de twintig jaar jongere Vinetria. Maar die vlam doofde snel.

Julia Fox, de nieuwe date van Kanye West

Het is nog te vroeg om haar de ‘nieuwe vriendin’ van Kanye West te noemen, maar de twee zijn volgens Page Six en De Telegraaf meerdere malen samen gespot. Wie is deze dame?

Ditmaal dus geen twintig jaar jonger model, maar een twaalf jaar jongere actrice. Haar grootste rol speelde Julia Fox in de Netflix Original Uncut Gems, als tegenspeler van Adam Sandler. Voor die rol werd de Italiaans-Amerikaanse actrice genomineerd voor een Breakthrough Actor Award tijdens de Gotham Awards van 2019. Daarna was de nieuwe date van Kanye West ze te zien in de films Puppet, PVT Chat, Acting for a Cause en No Sudden Move.

Dezelfde voorkeuren op Instagram als Kim Kardashian

Voorafgaand aan haar rol in Uncut Gems was Julia Fox een kledingontwerper en lanceerde ze samen met haar vriendin Briana Andalore een succesvolle knitwear-lijn voor dames. Zijn er dan ook nog overeenkomsten met Kim Kardashian? De vraag stellen, is hem beantwoorden: de nieuwe date van Kanye West schroomt net als zijn ex niet haar rondingen te promoten op Instagram. Dat doet ze alleen voor 443 keer zo weinig volgers.

Julia Fox is te volgen op Instagram en TikTok. Ze heeft een kind met Peter Artemiev, met wie ze na een onstuimige relatie niet meer samen is. Kanye West, tegenwoordig Ye, vind je terug op Twitter en Spotify.

julia fox uncut gems

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.