Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de ‘nieuwe vriendin’ van Kanye West

Kanye West, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, schijnt een nieuwe vriendin te hebben. Altijd interessant om te zien wie de vermeende opvolgster van Kim Kardashian is. Maak kennis met het 22-jarige model Vinetria.

Kim Kardashian zelf is trouwens ook aan het daten, volgens verschillende bronnen met Pete Davidson. Dat zit Kanye West zo hoog, dat hij zijn ‘ex’ heeft ontvolgd. Met een bijna 20 jaar jongere dame aan zijn zijde lijkt hij nog een extra statement te willen maken.

De vermeende nieuwe vriendin van Kanye West

Entertainmentwebsite Page Six meldt op basis van ingewijden dat Kanye West “al een tijdje aan het daten” is met de 22-jarige Vinetria. Op zich best opvallend, want de rapper zei kort geleden nog dat hij hoopte op een hereniging met Kim Kardashian, met wie hij in scheiding ligt.

De 44-jarige Kanye West en de 22-jarige Vinetria werden dit weekend voor het eerst samen gespot, bij de eerste wedstrijd van het basketbalteam van zijn Donda Academy. In januari werd bekend dat Kim Kardashian en Ye hadden besloten om na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar te gaan. Daarna zou de rapper een tijdje hebben gedatet met het Russische topmodel Irina Shayk.

Maak kennis met de 22-jarige Vinetria

Kim Kardashian lijkt inmiddels dus al verder te zijn gegaan met haar leven. Zij werd de afgelopen tijd meerdere keren gespot met Pete Davidson. Maak hieronder kennis met Vinetria, de nieuwe vriendin van haar ‘ex’ Kanye West. Ze schuwt net als haar voorgangster in ieder geval geen naakt op Instagram.

Vinetria is 25 oktober 22 jaar oud geworden en is al enige jaren werkzaam als model. De vermeende nieuwe vriendin van Kanye West staat onder contract bij Public Image Management en heeft meerdere high-fashion shoots op haar naam staan. Bekijk hier haar portfolio.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.