Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 7 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kanye West gaat 17 jaar terug in de tijd met nieuwe vlam

En wéér een nieuwe vriendin voor Kanye West (44). Of beter gezegd: een nieuwe tijdelijke date om zijn verdriet door de breuk met Kim Kardashian (41) even te vergeten. Maak kennis met de 24-jarige Chaney Jones.

Sinds de breuk tussen Kim Kardashian en Kayne West werd de eerstgenoemde al vrij snel gelinkt aan Pete Davidson. Ye, zoals de rapper tegenwoordig genoemd wil worden, reageerde hierop door als een gek te gaan daten. Eerst was er de twintig jaar jongere Vinetria, daarna volgde een korte maar hevige relatie met actrice Julia Fox en nu datet hij een dame die wel heel erg aan zijn ex-vrouw doet denken.

Chaney Jones, de nieuwe date van Kanye West

Kanye West en Chaney Jones zijn meerdere malen met elkaar gespot, en ze zouden dan ook al ‘Insta-official’ zijn, zoals NSMBL dat zo mooi noemt. Maar wie is deze vrouw eigenlijk? Sorry, daar kunnen we alleen maar heel kort over zijn: een Amerikaanse reality-ster. Geen idee wat ze allemaal doet.

Goed, als Kanye West een nieuwe vriendin heeft, is er altijd wel wat om te doen. Zo vond men Vinetria te jong en had Julia Fox opvallend vaak dezelfde kleding als Kim Kardashian.

‘Ik probeer niet op Kim Kardashian te lijken’

Bij Chaney Jones gaan de meningen nog een stuk verder. Op social media wordt beweerd dat ze in het verleden verschillende ingrepen heeft laten doen naar het schoonheidsideaal van Kim Kardashian.

Maar zoals je hierboven ziet, ging de nieuwe vlam van Kanye West hier tegenin via Instagram Stories. De boodschap van Chaney Jones geparafraseerd: ‘Ik heb niets gedaan om op Kim Kardashian te lijken’. We zouden zeggen: scrol, bewonder en oordeel zelf.

Nou, laten we het zo zeggen: Chaney Jones doet er ook geen moeite voor om niet op Kim Kardashian te lijken. Om maar een vreemd bruggetje te maken: check ook de nieuwe auto van Kanye West, de Yemobile.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.