Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 26 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez breekt internet met artwork nieuwe single

Jennifer Lopez weet van geen ophouden in 2020. Ze is beter in vorm dan ooit en dat mag de hele wereld zien. Op Instagram deelde ze het artwork van haar nieuwe single, met een naaktfoto als blikvanger. “Surprise!”

We blijven ons verwonderen als we naar Jennifer Lopez kijken. In de jaren 90 was ze de jeugdcrush van iedere tiener. Inmiddels is ze 50 jaar oud en nog altijd woest aantrekkelijk. Dat bewees ze alleen al met deze foto, maar nu onderstreept ze dat nog maar eens dubbel en dwars met een naaktfoto. Haar boodschap: vrouwen, laat je zien, leeftijd is slechts een getal.

Jennifer Lopez onthult artwork nieuwe single

Eerder schreven over deze acht iconische LP’s die niet mogen ontbreken bij je platenspeler. We weten niet of de single In This Morning op vinyl uitkomt, maar in dat geval voegen we de platenhoes zeker aan dat rijtje toe.

jennifer lopez, In This Morning, naaktshoot
(Mert Alas & Marcus Piggott)

“Verrassing! Hier is de eerste de officiële ‘cover art’ van In This Morning. Vrijdag komt de single uit”, aldus Jennifer Lopez op Instagram. In haar vorige videoclip, Medicine, spotte Jennifer Lopez met de natuurwetten. Gezien de naaktfoto en de eerste beelden gaat ze dat met haar nieuwe single nog eens dunnetjes overdoen. Hieronder alvast een voorproefje.

De single In This Morning komt vrijdag 27 november uit. Of dan ook al de nieuwe videoclip van Jennifer Lopez wordt gelanceerd, is niet bekend. We houden je op de hoogte.

Naaktfoto van een heel andere orde

Jennifer Lopez is niet de enige vrouw van 50 jaar of ouder die in 2020 opzien baart met een naaktfoto. Eerder was het Jennifer Anniston die het nieuws haalde in adamskostuum. De Friends-actrice veilde deze foto echter voor een hulpfonds, dat zich inzet voor slachtoffers van COVID-19.

🙈 Check ook: Gwyneth Paltrow zonder kleren op Instagram en daar is één iemand niet blij mee

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.